Ez a napKiemelt hírek

Az évszázad legnagyobb fideszes átverése

Altusz Kristóf, a Külgazdasági és Külügyminisztérium európai és amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Times of Malta című lapnak arról beszélt, tavaly 1300-an kaptak menekültstátuszt Magyarországon, azonban a kormány ezt az érintettek biztonsága érdekében nem tette közzé.

Ezt hogy magyarázzák a hívők?

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint azt lehetett tudni, hogy a kötvénybizniszen keresztül 20 ezer gazdag migráns érkezett, és azt is, hogy 2016 februárjában a kormányfő aláírta a kvóták végrehajtásáról szóló tanácsi határozatot. Mint mondta, azt azonban a legdurvább rémálmaiban sem gondolta volna, hogy ezt végre is hajtják és betelepítenek 1300 menekültet.

A jobbikos politikus szerint ha ez igaz, akkor az évszázad legnagyobb fideszes átverése zajlik, s színház volt az Állítsuk meg Brüsszelt! kampány, a kvótanépszavazás, a nemzeti konzultáció és a „sorosozás”. A miniszterelnök átvert egy nemzetet és becsapta saját szavazóit is – tette hozzá, felvetve, ha „tényleg létezik Soros-terv, akkor a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor most nem épp azt hajtja végre?”

Azt követelte: a kormányfő adjon magyarázatot, hogy ki ez az 1300 ember, hogyan kerültek ide, honnan jöttek, miből élnek és hol vannak most.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(Forrás: MTI)

Orbán-nyúl magyarokat hülyít, majd fű alatt menekülteket fogad be

About Author

Szólj hozzá!