Fideszes képviselőt ajándékba! – ez a kampány-módi

Minden rendező tudja, hogy tuti a siker, ha kisgyerek, vagy kiskutya szerepel egy színdarabban, vagy filmben. Úgy látszik, ezt gondolják a Fidesz éceszgéberei is, mert egyre gyakrabban szerepelnek óvodások, iskolások koszorújában.

A legjobb ajándék: egy fideszes képviselő!

Az óvodás a legjobb biodíszlet?

A Magdu Lucian Román Iskola és Óvoda Facebook-oldalára töltötték fel annak a hatalmas megtiszteltetésnek a képeit, ami azt örökítette meg, ahogy Simonka György, fideszes dél-békési országgyűlési képviselő öt óvodásnak és tizenhat iskolásnak saját közösségi oldalát népszerűsítő pólókat küldött ajándékba. Ők egy rajzpályázat résztvevői voltak, aminek viszont maga Simonka volt a fővédnöke.

Ön aláírta, hogy gyermekét felhasználhassák?

Az iskola közösségi oldalára huszonöt fotót töltöttek fel az ajándékok átadásának ünnepélyes pillanatairól. Ezeken a nebulók – talán kevéssé meglepő módon – némileg értetlenül és meglehetősen kényszeredetten mosolyognak a kamerába.

A kommentelők körében nem volt osztatlan a siker:

“Mocskos fidesz…ne gyerekeken át kampányoljanak. Az óvoda is szégyelje magát”

“Gyermekeink már évek óta részt vesznek ezen a karácsonyi rajzpályázaton, elismeréseként egy póló kaptak. Örömmel vették át a megérdemelt jutalmat. Sajnálom, hogy oldalunk egyes látogatói rosszhiszeműen kommentálják.”

“Láttam mi megy az iskola oldalán illetve a jobbikos fórumokon! Ami megjelent az megtévesztő jobbikos lejárató propaganda! Tudnillik az Adventi rajzpályázaton induló gyermekek nem most a választás évében kapnak Simonkás pólót, hanem az előző években is mindig kaptak ajándékot! ”

Észak Korea már a spájzban van – újabb fideszes “fagyasztott” ovisokat!

Simicskó Istvánra már csak a “kivezényelt” ovisok kíváncsiak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük