Fideszes móka, kacagás a nemzeti gyásznapon

Meglepő és egyáltalán nem mulatságos, hogy a szegedi kormánypárti polgármester-jelölt csapata éppen a nemzet gyásznapjára, október 6-ra hirdetett vidám családi pikniket.

Na de mélyen népnemzeti hölgyek és urak….!

Október 6-a nemcsak az utolsó vasárnap a választás előtt, sőt, egyáltalán nem ezért fontos, hanem a 13 vértanú miatt, akik Aradon adták vérüket a magyar szabadságért. A nagyon magyar és nagyon keresztény jelenleg regnáló, viszont úgy tűnik, vagy tesz erre, vagy egyszerűen figyelmetlen, illetve van még egy lehetőség: hogy tudatlan. Nem is tudom, melyik az elítélendőbb: nem foglalkozni a nemzet mártírjaival, vagy nem is tudni róluk.

A kérdésen nem ártana elgondolkozni Nemesi Pál, Fidesz által támogatott polgármester-jelöltnek és csapatának, nem beszélve a két fideszes képviselőjelöltről.

A nemzet egyik legszomorúbb gyásznapjára hirdetett szegedi vidám családi pikniken a gyerekeknek lesz minden, mi szem száj ingere:

  • ugrálóvár,
  • lufi,
  • ajándék vattacukor,
  • a felnőtteknek ingyenes egészségügyi szűrőbusz

A 13-ak egészen biztosan nagyon büszkék lennének az utódokra.

Az Összefogás Szegedért Egyesület felhívása:

 Több tiszteletet a hősöknek, ne legyen kampányrendezvény Szegeden a nemzeti gyásznapon!

Felszóltjuk a szegedi Fideszt és polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált, hogy az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc vérbe fojtásának, a 13 aradi tábornok kivégzésének 170. évfordulóján, a nemzeti gyásznapon ne tartson kampányrendezvényt! Tisztelje hazánk hőseinek emlékét és megemlékezéssel töltsék a gyásznapot! (SZEGED.HU)

Elég gáz, hogy ilyen szigorú hangú felhívás kell ahhoz, hogy esetleg észrevegye tahóságát a hatalom.

Egy hozzászólás itt: “Fideszes móka, kacagás a nemzeti gyásznapon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük