Az MTVA-s biztonságiőrös atrocitáson és a Népszabadság einstandján edződött olvasónak nem kuriózum, de ennek ellenére felháborító, hogy az irodaházban, ahol eddig a MusicFM rádió üzemelt, az őrök akadályozták, hogy a megszűnt csatorna munkatársai elvihessék személyes holmijaikat, illetve megkezdődhessen a bontás – írta a Media1.hu.


Botrányba fulladt péntek délben a Music FM

rádiót működtető Prodo Voice Studio Zrt. által évek óta bérelt budapesti, a Váci út és a Népfürdő utca sarkán található GTC-irodaházban. Az épületbe belépni kívánó, illetve bent tartózkodó rádiósokat biztonsági őrök vezették ki az épületből, sőt még a rádió programigazgató-vezérigazgatóját, Kiss Anikót sem engedik belépni a Music FM irodájába.

A vezérigazgató az általa vezetett cég autójával sem tudott kiállni, ugyanis az irodaház biztonsági személyzete megakadályozta, hogy lejusson a mélygarázsba, belépőkártyáikat pedig letiltották. Nem tudják elszállítani a technikai berendezéseket sem, így a bontási munkálatokkal nem tudnak haladni.

A portál elérte Kiss Anikót, aki megerősítette a fenti értesüléseket,

hozzátéve, hogy az irodaház üzemeltetőjével már ők sem akartak szerződést hosszabbítani – az úgyis mostanában járt volna le, de megbeszélték, hogy a rádió sugárzása február 7-ig folyamatos lesz, majd utána még néhány hétig marad a munkatársak egy része, illetve február 7. után szállítják el a technikai berendezéseiket.

Az üzemeltetők már az áramot is lekapcsolták,

egyik kollégáját biztonsági őrök vezették ki az épületből.

A Media1 telefonon kereste a GTC irodaházat, de írásban kérték a kérdéseinket, arra hivatkozva, hogy jelenleg minden menedzsmenttag házon kívül van, így nincs, aki a sajtónak nyilatkozhatna. Természetesen később még beszámolunk a fejleményekről, illetve a GTC válaszáról.

Kiss Anikót csak azután engedték fel – kísérettel – az irodába, hogy a Media1.hu-n megjelent a tudósítás a botrányról.

“Mi az éjszaka, a rádió lekapcsolásakor csak felvettük a kabátunkat, elmentünk egy étterembe, és minden mást ott hagytunk, beleértve a személyes tárgyainkat is. Nem gondoltuk volna, hogy Magyarországon ilyesmi is előfordulhat, hogy nem juthatunk vissza a saját dolgainkért, és így megaláznak bennünket.”

– mondta a Music Fm vezérigazgatója.

Frissítés

Nem sokkal azután, hogy a Media1 telefonon és írásban is kereste a GTC irodaházat, illetve fenti hírünk megjelent, a cégnél biztonsági őrök kíséretében – végül mégis felengedték Kiss Anikó vezérigazgatót az irodába. Csiki László, a GTC projektmenedzsere írásban azt állította, hogy az épületbe a bejutás továbbra is akadálytalan mind a garázs területekre, mind a „B” torony 5. emeleti Music FM bérleménybe.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét