Figyelem a Déli-pu környékén! Változik a villamos közlekedés

Pályafelújítás miatt változik a budapesti Alkotás utcában a 17-es, 59-es és 61-es villamos közlekedési rendje november 15-től november 24-ig – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

Merre, meddig?

A pálya felújítását a főváros XII. kerületében az Alkotás utcában a Nagyenyed utcánál végzik

Azt írják, hogy a munkálatok ideje alatt a 17-es villamos a Villányi út helyett a Krisztina körúton közlekedik, a 61-es villamos pedig két szakaszon, Hűvösvölgy felől a Déli pályaudvarig, a Móricz Zsigmond körtér felől pedig a Nagyegyed utcáig jár.
Az 59-es villamos helyett ugyanebben az időszakban pótlóbusz viszi az utasokat – teszik hozzá.

A 61-es villamos vonalán a Déli pályaudvar és a Nagyenyed utca közötti rövid szakaszon gyaloglással, vagy a párhuzamosan közlekedő autóbuszjáratokkal lehet közlekedni.

A BKK javasolja továbbá az 56-os villamos mellett a Krisztinaváros felé közlekedő 17-es villamos használatát a Móricz Zsigmond körtér és környezete, valamint a Széll Kálmán tér és térsége között.

Az előkészítő és befejező munkálatok miatt a 61-es villamos november 15-én és 24-én este Hűvösvölgy felől csak a Széll Kálmán térig jár, a Széll Kálmán tér és Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusz közlekedik

– tartalmazza a BKK közleménye.

Eddig, és ez után?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük