Az internetre száműzték a Klubrádiót, szintet lépett a kormányzati médiaterror!

A Klubrádió szempontjából a lehető legkedvezőtlenebb ítéletet született kedden a Fővárosi Törvényszék kedden: az egyik utolsó kormánykritikus rádió az ítélet miatt már csak vasárnapig használhatja az egyetlen frekvenciáját, így legfeljebb internetrádióként tud tovább üzemelni – írja a Media1.

A kedvezőtlen ítéleten túl a Klubrádiót 200 ezer forint perköltség és továbbá 38 ezer forint illeték megfizetésére kötelezték.

A rádió azután fordult bírósághoz, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa tavaly szeptember 11-én bejelentette. elutasította a médiaszolgáltató kérelmét a frekvenciája meghosszabbítására.

A Klubrádió még fellebbezhet,

de újabb jogerős ítélet nem várható február 14-éig, tehát aznap elkerülhetetlennek tűnik, hogy elhallgasson a rádió.

A bíróság azzal indokolta ítéletét,

hogy a Klubrádió a korábbi jogsértései ügyében nem nyújtott be fellebbezéseket, azok jogerőssé váltak, így a két bírság kizáró okot jelentett a 92,9 MHz frekvenciajogosultság meghosszabbítására irányuló kérelem elbírálásakor.

Arató András, a Klubrádió elnöke és tulajdonosa

szégyenteljesnek nevezte az ítéletet.

figyu

2 hozzászólás

 • 2021.02.09 - 13:28
  Közvetlen hivatkozás

  Volt már olyan a világtörténelemben, hogy politikai gyilkosság vetett véget egy diktátor életének és utána a nép sorsa jóra fordult….

  Válasz
 • 2021.02.09 - 13:37
  Közvetlen hivatkozás

  Ez egy gyalázatos dolog! Legalább annyira gyalázatos amennyire ez az oldal HIRDETI és KOMMENDÁLJA azt a megszámlálhatattlan “orvosi” hirdetéseket amik súlyos betegségekre kinálnak “gyógymódot”
  Amig ezek a becstelen, szégyenletes hirdetések megjelennek ezen az oldalon semmit nem érö szar internetes oldalnak tartalak benneteket.Vegyétek már tudomásul, hogy CSALÓ UTOLSÓ BÜNÖZÖ bandának segitetek kicsalni a zemberek pénzét.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük