Figyelem, a Szentendrei úton fokozódik a helyzet!

A Szentendrei út (Mátyás király út – Pünkösdfürdő utca) felújítása újabb üteméhez ért, ezért október 21-étől (hétfőtől) változik a forgalmi rend.

A Mátyás király út átépítése kapcsán

felújított vízvezeték továbbvezetése szükséges a HÉV vágányokat keresztezve az Ürömi út irányába. A vezetékszakaszt a HÉV vágányok alatt feltárás nélküli, fúrásos technológiával fektetik le, melyhez két nyílt munkagödör készítése szükséges a vágányok két oldalán: egy a Szentendrei út – Mátyás király út csomópontjában, egy pedig az orvosi rendelő előtti területen.

A munkák elvégzéséhez le kell zárni

egy sávot az Ürömi út Szentendrei út és Ráby Mátyás utca közötti szakaszán, ez az Ürömi út Szentendrei út felé történő egyirányúsításával valósítható meg. Az Ürömi úton a Mátyás király út felé egyenesen haladó, és a Szentendrei út felé jobbra kanyarodó sávok biztosítva lesznek a vízvezeték építése során. Az egyirányúsítás miatt a Szentendrei útról ideiglenesen nem lehet majd balra kanyarodni az Ürömi út felé.

2019. október 21-én hétfőn kezdődik

a kivitelezési munka valamint az Ürömi út egyirányúsítása, és várhatóan 2019. november 7-éig tart. A Szentendrei út felújítása a fenti munkálatok ideje alatt is folytatódik, ezért a Mátyás király úti csomóponttól továbbra is egyirányú marad a városból kivezető irányban – adta hírül a BKK.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük