Figyelem! Tesztalanyok lettünk! – és itt nem a Puskás Aréna focimeccs-tesztjére gondolok

Úgy dönthetett pártunk és kormányunk, hogy itt az ideje letesztelni – na nem koronavírusra!- a magyar lakosság hitbéli helyzetét, mert változás állt be a hülyítés-faktor terjeszthetőségében.

A gubanc

Arról már sokan értekeztek, hogy Orbán és a kommunikátorok minden néplélek-rezdülésről azonnal tudni akarnak, ezért folyamatosan monitorozzák, hogy egy-egy bejelentésük, megmozdulásuk, hogy ülepszik le a néplélekben. Érdekes kuriózum, hogy úgy dönthettek, kezd fakulni a Soros György nevével fémjelzett, hosszú évek óta mantrázott gyűlölnivaló-kijelölés, újjal próbálkoznak. Persze, hogy legyen mihez kötni az új mumust, Sorost azért felvezetésként belekeverik.

Mumusunk neve: Gerald Knaus

Ne szégyellje, ha még nem fújja a teljes munkásságát, csak idő kérdése és, ha jó számokat hoz a nép körében a pfujjognivaló-listán, akkor tuti mindenki fejből fújja majd tetteit.

Knaus jó alany, először is szociológus, ami már elég gáz foglalkozás 2020 Magyarországán, aztán az Európai Stabilitási Kezdeményezés nevű civil szervezet vezetője, amit Soros György és az Brüsszel is támogat. Ez a kvartett pont megfelelő lehet egy lejáratáshoz, persze szigorúan kerítésen belüli használatra.

(…egy vélemény a Facebookról: A Magyar Nemzet című kiadvány azt írja, hogy “hosszas keresés után” talált rá az Európai Stabilitási (más pártforrások szerint Biztonsági, de ez helytelen) Kezdeményezésre (ESI), amely Soros szócső és aláaknáz. Nos, miután az ESI -nek külön honlapja van, továbbá még a Wikipédián is fellelhető, nyilván csak azoknak okoz gondot megtalálni, akik a mai Magyar Nemzet emlőin csüngve szívták magukba az intelligenciát. Az ESI valóban térségünkről, valamint a Nyugat-Balkánról közöl igen értékes írásokat. legutóbb például Orbán diktatúrájáról (“Az EU legveszélyesebb vezetője” címmel), de persze nem ez az egyetlen téma, ez csak amolyan visszakézből, bamm egyet. Amúgy komoly, tudományos célra is felhasználható kiadvány, ellentétben a Magyar Nemzettel, melynek példányai, igaz, összevágva, az olcsóbb illemhelyeken bizonyára megtalálhatók. European Stability Initiative (ESI). Olvassátok. Ajánlom. Tiszta tudomány, tiszta hang, objektív elemzés.)

1 hét alatt végigfutott a hír a teljes NER-médián

Gerald Knaus osztrák szociológus az Európai Stabilitási Kezdeményezés elnevezésű álcivil szervezet vezetője a Soros-lobbi karmestere, a bevándorlás támogatója. Szervezetének egyik legnagyobb támogatója Soros György, de segíti a lobbista szervezetét Brüsszel és a német kormány is.”

-foglalta össze például az MTI.

A kedvenc az alábbi über-gáz mondat:

GERALD Knaus a migránsokat mindig menekülteknek nevezi, és ez az ember áll a Magyarország elleni hadjáratok mögött.”

Hogy erre mi a bizonyíték?

A hírgyártók erre is gondoltak! Kicsit egyszerű-agyura sikeredett a megfejtés, de úgy tűnik, ennyire nézik le azokat, akiket elérni szándékoznak:

“Kiszelly Zoltán politológus is megerősítette”

EMMI

Egy hozzászólás itt: “Figyelem! Tesztalanyok lettünk! – és itt nem a Puskás Aréna focimeccs-tesztjére gondolok

 • 2020.09.09 - 12:39
  Közvetlen hivatkozás

  Hm.
  “Kiszelly Zoltán politológus is megerősítette”
  Akkor ez bizony komoly érv a hitelességük talaján. Legalább annyira mint mikor a német hadsereg(Wehrmacht) rugalmas elszakadás műveletek sorát végezte a nagy háború idején egészen Sztálingrádtól Berlinig.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük