Most figyelj! Így töltenék szívük szerint a nyakunkban lihegő hétvégét a csillagjegyek!

Vajon mivel töltenéd a szíved szerint a hétvégét, a szabadidőt? És mivel töltené a párod? Szívesen meglepnéd az második augusztusi hétvégén azzal, amit igazán szeret? A csillagjegye segít a válaszban és a választásban. Persze, ha a következő hétvégét azzal töltenéd, amit te szeretsz a leginkább, akkor minél előbb mutasd meg neki is ezt a horoszkópot!

Kos

A Kos imád nyerni, a leginkább pedig a versenysportokat is szereti. Próbálj ki egy új sportot már ezen a hétvégén, meglepődsz, milyen hamar belerázódsz, és mekkora élményt nyújt.

…a pénteke jobban érdekel? Kérésed számunkra parancs!

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élőkhöz. Türelme igen kifizetődő lehet, hiszen, ha érdemben végig hallgatja mások bajait, s kellő bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakiről olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sőt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika

A Bika nagyon szeret a kezével alkotni. Menj ki és kertészkedj egy kicsit, esetleg főzz valami finomat. Szippantsd be a friss levegőt, ahogy végig nézel a frissen ültetett, csodás virágágyáson, vagy ízleld meg az általad készített, fenséges ételt. Persze kínáld meg és varázsolt el vele a szerelmedet is.

…a pénteke jobban érdekel? Kérésed számunkra parancs!

Ma a Bika gondolatai főként az otthoni dolgok elrendezése, illetőleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkező, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elő, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek

Az Ikrek imád olvasni. Nézd meg a könyvtárat, és bökj rá vakon, csukott szemmel a kötetek között. Ha most pörgősebb kikapcsolódásra vágynál, csörgesd össze a barátokat, és ünnepeljétek meg például a születésnapodat. Közös esti sütögetés és vidám beszélgetés – kell ennél jobb program?

…a pénteke jobban érdekel? Kérésed számunkra parancs!

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyűgöző teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhető, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

Rák

A Rák otthonülő típus, szívesen tölti a családdal vagy kettesben a hétvégéket. A mostani kiválóan alkalmas a művészi vénád bontogatására. Kezdj bele egy új DIY-projektbe vagy fess valami szépet. Ha inkább segítenél, önkéntes munkát is választhatsz, például segíthetsz levest osztani a szegényeknek.

…a pénteke jobban érdekel? Kérésed számunkra parancs!

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendőnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, őszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Esetleg ezt? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Most figyelj! Így töltenék szívük szerint a nyakunkban lihegő hétvégét a csillagjegyek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.