Sorting by

×

Figyú! Itt a horoszkóp március 21-27-es hetére! – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re nem annyira, a többiekre váratlan öröm vár!

Vannak olyan helyzetek, amikor a spontaneitás és a gyors reakció kifizetődő, azonban ezen a héten mindenkinek javasolt, hogy ne cselekedjen, ne döntsön, ne változtasson hirtelen. A megfontolt, átgondolt tettek legyenek a fókuszban. Mindamellett ne hagyjuk, hogy az érzelmeink elragadjanak, mert annak csak zűrzavar lesz az eredménye. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét horoszkópja.

Kos

Gondold át, hogyan tudnád emelni a bevételedet. Hagyd, hogy egy érzelmi szituáció kibontakozhasson a hét elején. Ne ítélkezz, és ne adj ultimátumot. Ajánlj fel inkább szeretetet, békét és figyeld meg, hogy mi történik. Ne engedd, hogy egy változás, amit más kezdeményez, lerontsa kedvedet. Fogadd el az elkerülhetetlent és az alapján dönts, ami a legjobb neked. Koncentrálj az önfejlesztésre, hogy általa erősödjön az önbizalmad. Szervezz olyan programot a hétvégére, amely szórakoztat és kikapcsol. Az utazás mindig jó hatással van a lélekre.

Bika

Felejtsd el az egot és az érzelmeket, amikor egy olyan személyes üggyel foglalkozol, amely befolyásolhatja az otthonod békéjét vagy a szerelmi életedet. A makacsság nem kifizetődő. Ha energikusan fogsz hozzá egy befejezetlen feladathoz, megnyugodhat végre az elméd. Cselekedj többet, beszélj kevesebbet. Keress módot arra, hogyan juthatnál több bevételhez. Egy tervben bekövetkező változások miatt máshogyan fogsz tekinteni valakire. Ha nem vagy boldog egy kapcsolatban, akkor tedd meg a szükséges lépéseket.

Ikrek

Viseld jobban gondját az érzelmi, mentális és fizikai egészségednek. Ne hagyd, hogy valaki rábeszéljen olyasmire, ami túlzó viselkedéshez, egészségtelen szokásokhoz vezet. A fittség legyen a fókuszban és nem az esztelenség. Egy partnerség vagy egy kollegiális viszony bíztatónak tűnik és a romantika is szárnyra kaphat a héten. A munkában soha ne hagyd, hogy az érzelmeid vegyék át a vezető szerepet. Reagálj mindenre diplomatikusan. Tervezz egy jó kis programot a hétvégére valakivel, akit szeretsz, akár egy minivakáció is beleférhet.

Rák

Csak azzal foglalkozz, ami igazán fontos számodra, induljon így a hét. Egy kreatív elfoglaltság lángra lobbantja a képzelőerődet, ráadásul közben sok érdekes emberrel is meg fogsz ismerkedni. Az érzelmeid ne vegyék át a főszerepet, viszont az önfejlesztésre, a fizikai aktivitásra helyezz több fókuszt. Vágj bele valamilyen tevékenységbe, ami kihívás elé állít. Kerüld a vitás helyzeteket, különösen a hét közepén, különben túlságosan is belegabalyodhatsz, és csúnya vége lehet, amit talán meg is bánsz később.

<<< Nézz bele ezekbe is…. ha van kedved! >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “Figyú! Itt a horoszkóp március 21-27-es hetére! – 5 csillagjegyre szerencse, 2-re nem annyira, a többiekre váratlan öröm vár!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.