Figyú csak! Itt a friss-ropogós hétfői karma-horoszkópod! – Nem szükséges mindent véresen komolyan venni az életben.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Figyú csak! Itt a friss-ropogós hétfői karma-horoszkópod! – Nem szükséges mindent véresen komolyan venni az életben….

Újabb hét, újabb hétfő! A rövid hét, hosszú hétvége kombó után itt az ideje, hogy visszarázkódjunk a mindennapi robotba. Ha sikerült feltöltődni, akkor ez kitarthat a következő munkamentes két napig, ha nem, akkor a karma-horoszkóp forró pillanatokkal szembesülhetünk. Nézzük, mi várható június 13-a, hétfőn!

Hirdetés

Kos

Ma rendkívül jó hangulatban telhet a nap, kedves Kos, így remek alkalom nyílhat egy kis pihenésre, vagy éppen, a családdal, barátokkal eltöltött kikapcsolódásra. Amennyiben mégis dolgozni, tevékenykedni kényszerülne, úgy legalább a légkörrel nem adódhat különösebb problémája, de legalábbis a konfliktusok minden bizonnyal elkerülik a csillagok szerint! Jó lesz, ha ésszerűen használod ki az idődet és az energiádat, ahogyan a pénzedet is. Kellemes napot!

Bika

Ma nagyon számíthat valamire, kedves Bika, aminek ugyanakkor kevés az esélye, hogy összejöjjön, s ez meglehetősen lelombozhatja. Amennyiben ugyanakkor, mégis sikerülne a dolog, úgy egész biztosan nagyszerű hangulatba kerül majd, s így az estét könnyűszerrel ünnepléssel töltheti! Kétség nem fér hozzá, hogy alig várod, hogy új dolgokba kezdhess, de légy türelmes, pihenj, sokat. Rád fog férni.

Ikrek

Valamivel fogékonyabbnak kellene lenned az érzékeny oldaladra a hétvégén. Hallgasd meg, mit üzen a szíved és aszerint cselekedj, nem számít, hogy egyes nagyszájú barátok mit magyaráznak. Nagyon várhat ma valamit, kedves Ikrek, ami megédesíti a napját! Igyekezzen megosztani örömét és jó hangulatát környezetével, ahol talán már nagy szükség is van arra, hogy feldobja a hangulatot. Az este nagy eséllyel akadhat össze valakivel, akivel olyan jól elbeszélgetnek, hogy talán a hajnal is együtt éri majd önöket!

Rák

Elég valószínű, hogy találkozni fogsz valakivel az elkövetkező napokban, aki erős barátod és fontos társaságod lesz. Ugyanakkor fontos lenne, hogy a hatalmi helyzetben lévő emberek közelébe férkőzz. Ezt hogyan érheted el? Ma egyetlen cél vezéreljen, kedves Rák, mégpedig az, hogy minél jobban érezze magát, töltse bármivel is a napot. Annál is inkább, mivel az univerzum ma sokszorozó hatást gyakorolhat önre, így, ha pozitívan gondolkodik, megtöbbszöröződhetnek energiái! Még az is lehet, hogy ma valami igazán nagy dolog fog történni önnel!

<<< Még több horoszkóp-üzenet! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.