Finkelstein halott, oda az ész! - Maradt a stupid kapkodás, a teszkógazdaságos, sufnituning hazugságáradat! - Városi Kurír

Sorting by

×

Finkelstein halott, oda az ész! – Maradt a stupid kapkodás, a teszkógazdaságos, sufnituning hazugságáradat!

Arthur Jay Finkelsteint ugye, magához szólította a sátán. Joggal. Neki köszönhetjük ezt az egész xenofób-homofób őrületet. Mondjuk nem ő találta fel a melegvizet teszem hozzá, egyszerűen csak leporolta az unalomig ismert, hogyan legyünk sikeres nácik című, kezdő diktátoroknak íródott kiskátét. Sok praktikus tanács van benne a hitleri propaganda megalkotójától, Joseph Goebbelstől.

Hirdetés

Például hogyan kell hazugságban-gyűlöletben-félelemben taszítani egy népet

Alapmű a Kedves Vezető-féléknek. Forgatják is a várban veszettül. De, mivel Finkelsteint berendelte a főnöke, nevezett Belzebub, ezért nemzetünk fénylő csillagánál kissé megrogyott a propaganda eddig patentül zakatoló gépezete. Habony Árpi gond nélkül úgy hasba rúg bármilyen nyugdíjast, ahogy csak kérik tőle, a lóvét is, Ibizát, meg a hm…kólát is szereti, megpróbálták, vigye ő a boltot, ha már a gyűlölet karmestere kiszállt. Mint kiderült, ugyan vitrinőrzésben, koronaszidolozásban, ibizai csapatásban utolérhetetlen a csávó, de itt meg is feneklett a sztori, mert az agya azért nem egy Finkelsteiné.

Finkelstein

Előbb újramelegítette Sorost, a kutyát nem érdekli már

Majd a menekülteket, akik legfeljebb Bakondi művész úr vágyálmaiban jönnek. Brüsszelt. Azt sokszor, ami a Kedves Vezető végtelen sajnálatára valahogy mégiscsak szimpatikusabb még az én Eszterke nénémnek is – aki 85 éves, és nem nagyon lát, mert szerinte a Kedves Vezető fitt, magas és csinos legényke – mint a türk atyafiak, és senki nem akar Szovjet Közép-Ázsiában továbbtanulni, de még letelepedni sem, ezért ez is totális zsákutca. Soká lesz ebből így EU-ból kilépés.

Gyurcsány?

Kiderült, ha valami öngól, akkor ez hatalmas

Legfeljebb a Kedves Vezetőt lehet vele halálra ijeszteni, mondjuk őt nagyon. Máshol nem visz, hanem hoz a konyhára. Megjárta a poklot ugyan, de, erősebb lett, mint valaha.

Habony tehetsége itt véget is ért, de megérkezett helyette a pandémia.

Neki aztán ragasztgathatják a Kedves Vezető barom, kék óriásplakátjait – ami amúgy szintén Finkelstein találmánya, de ezek felett is eljárt már az idő – meg pojácáskodhat a kamerák előtt napestig, hogy mennyit alszik, meg romantikázik, mert a vírust valahogy nem hatja meg az egybites propaganda.

Jött, persze Cilike néni is, oldani a feszültséget,

előbb, hogy ne viseljünk maszkot, majd mégis, hogy a vírus stadionban nem terjed, majd kiderült, hogy a fene vitte volna el, a Covid kifejezetten meccsrejáró alkat. Ezért elkezdtünk „mimagyarok” hullani. Cilike néni ugyan szépen visszamondja, amit a szájába rágnak, csak ez kevés. Tragikusan kevés. Nem kellett volna adriázni, meg Dubaiba, a maldív-szigetekre repkedni.

Mert, ez a logikus következmény. Ha valamiben, hát sajnos a tragikus halálesetekben masszívan elsők vagyunk hosszú napok óta. Persze a korrupcióban, a demokrácia eltiprásában, meg más úri huncutságokban régóta, de az egy másik történet. Ráadásul az EU is, minden ócska kis kormányzati machináció, mesterkedés ellenére is milliós tételben szállítja a vakcinákat, ezért is lehetetlen küldetés a Kedves Vezető ostoba kampánya.

Mert szörnyű tény a rengeteg értelmetlen áldozat, és az, hogy néhány, a nagysikerű lélegeztetőgép bizniszben már megismert gátlástalan stróman megint tízmilliárdokat szakít, az amúgy leginkább fejlődő országoknak fejlesztett kínai vakcinákon.

Finkelstein halott, oda az ész

Így marad a stupid kapkodás, a teszkógazdaságos, sufnituning hazugságáradat, meg a kétségbeesett, ikszedik újratervezés.

Az ellenzék oltásellenes.

Ez az új csodafegyver. Ez már a csőben besült. Annyira hazug, annyira ostoba, annyira szánalmas, és hatástalan, hogy dadogás nélkül még a papagájkommandó sem képes kimondani.

Kommunikációs szakon egy ilyen ötlet: bukás. A Kedves Vezetőnek is az lesz.

Lehet itt futni a köröket, de akkor is!

A Kedves Vezetőnek kell elszámolnia minden értelmetlen halállal, ellopott milliárdokkal, a strómanok hadával, a kurv@ repülőkkel, jachtokkal, a kedves papa és Istvánka balkézről jött milliárdjaival, a kastélyokkal, uradalmokkal, a jó ég tudja mi minden lopott szajréval, az egész szemforgató, álszent és hazug álkereszténységükkel, a külföldre menekült magyarok százezreivel, mindennel.

 

(Finkelstein  archív)

Finkelstein

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.