Finoman szólva érdekes, hogy Mészáros Lőrinc mit tiltat le és mire tesz magasról!

A 444 minden túlzás nélkül médiatörténeti jelentőségű videót közölt Mészáros Lőrincről, Magyarország egyik leggazdagabb emberéről. Aki nem látta, sokat vesztett, a videón ugyanis önkívületben láthatta az ex gázszerelőt, amint egy esküvőn bulizik, ahol a lap szerint ő volt az est sztárja.

Személyiségi jogok okán letiltva!

Az 53 éves pénzember gitárral a kezében mészárolta le a az AC/DC híres számát, a Highway to Hellt, amit kigombolt ingben, a tomboló tömeggel körülvéve adott elő. A dolog messze nem volt annyira ciki, mint az, hogy a Budapest–Belgrád-vasútvonal magyar szakaszának tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázatot elnyerve az alvállalkozók között a család apraja-nagyja szerepel.

Az Átlátszó utánanézett, kik lesznek alvállalkozók, és kiderítették: a Mészáros család kap több megbízást. Az R-Kord Kft. és a V-Híd Zrt. Mészáros Lőrincé, a Fejér-B.Á.L. Zrt. a gyerekeié (Mészáros Beatrixé, Mészáros Ágnesé és ifjabb Mészáros Lőrincé), a Vasútvill Kft. pedig Mészáros Lőrinc vejéé, Homlok Zsolté.

Teljes a hátszél…..

Az RTL Híradó megkérdezte erről Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt, aki azt mondta: magyar vállalkozások és magyar emberek jutottak lehetőséghez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük