Fluor Tomi ugyanannyira tartja “sz*rnak az ellenzéket, mint a kormányt”

A Flour Tomi, a Wellhello zenekar frontembere izgatottan várja a kormány zenei rendezvényekre vonatkozó kijelentését. A kormányhoz és ellenzékhez való viszonyáról is beszélt, és azt is megosztotta a nézőkkel, hogy ki a kedvenc kormánypárti politikusa.

Az énekes az ATV Start stúdiójában elmondta, hogy

nem hiszi, hogy fel fogják oldani a korlátozásokat.

Nézi a külföldi híreket is, folyamatosan szigorítanak- nagyon meglepné, és nem is biztos, hogy jónak tartaná azt, ha most engedélyeznék a nagyobb rendezvényeket, viszont az 500 főt kevésnek érzi.

Totál roggyant ágazat

Fluor szerint totálisan megroggyant az ágazatuk, semmiféle támogatást nem kaptak. Most

az a kérdés, hogy megtudják-e tartani a körutakat és tudják-e olyan minőségbe folytatni a koncertjeiket, mint idén.

Valamiből élni kell!

A legrosszabbnak azt látja, hogy pályaelhagyókkal kell számolni – egy fénytechnikus, egy hangtechnikus, akikből nincs olyan sok az országban, könnyedén elmennek árufeltöltőnek, és lehet vissza sem jönnek. Példaként felhozta, hogy a Halott Pénz turnémenedzsere elment árufeltöltőnek, és nem nagyon akar visszamenni.

“Nincs kire szavazni”

Arra a kérdésre, hogy ez énekes mostanában több, közéleti témájú ügyben is felszólalt, elmondta, hogy

ugyanannyira tartja “sz*rnak a az ellenzéket, mint a kormányt”.

Fluor szerint jelenleg nincs kire szavazni. A megmondáshoz visszatérve vannak olyan pontok, amiket egyszerűen nem tud szó nélkül hagyni, kell, hogy legyen valami visszhangja.

Nem akar politizálni, és nagyon utálja, ha akár a kormány, akár az ellenzék céltáblaként használja. Semminek és senkinek nem az arca, csak egyszerűen vannak olyan döntések, amelyeket morálisan helyesnek vagy helytelennek lát.

Vannak a kormánynak olyan emberei,

akik “jófejek, jó döntéseket hoznak”, példaként felhozta Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár polgármesterét, akit ő személy szerint “imád”, és minden városnak ilyen vezetőt kíván. Ugyanezt el tudja mondani az ellenzékről is.

Segíts magadon, ha…. de meddig és miből?

A Wellhello frontembere elmondta, hogy létrehoztak egy saját alapot, amiből a zenekar és a stáb tudott kivenni pénzt, ha rá volt szorulva. Viszont amikor 34 ember dolgozik egy csapatban, azt nem sokáig tudják úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, ezért várják a kormány mai bejelentését – írta az atv.hu.

holokauszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük