Focidiadal ide, focidiadal oda, úgy tűnik, nincs még mire szerénynek lennünk! - Városi Kurír

Sorting by

×

Focidiadal ide, focidiadal oda, úgy tűnik, nincs még mire szerénynek lennünk!

Ahogy olvasgatom Varga Judit wolverhamptoni 4-0-ás focidiadalhoz írt posztja alatt a szurkolók reakcióit, egyre inkább ráébredek, hogy mennyire vakvágányra lökte ez a kormányzat a nemzettudatot és az országot. Persze ehhez azért a nemzetre is szükség volt, arra az attitűdre, amit Orbán és társai nem megteremtettek, csupán csak rájátszva felerősítettek, nem tanulva semmit sem Bacsó Bástya elvtársától: “Szerénység, Virág!”

Hirdetés

“Ha van valami, amit szeretek magamban, az a szerénység”

Ezt mondta Bástya elvtárs Bacsó Péter A tanú című filmjében és ha megkérdeznénk a magyar szurkolók zömét, azokat, akik most a közösségi médiában meg a kocsmákban is azzal vágják agyon a valóban megsüvegelésre méltó 4-0-ás focigyőzelmünket az angolok felett, hogy rasszista és nagyképű dumákat nyomnak a magyar foci felsőbbrendűségéről, alighanem szendén szintén ezt mondanák, ahogy tette azt magyaroroszág “gyűlöletkapitánya” is, amikor a “Most kell szerénynek lenni” felirattal tette ki megszokott álszerény félmosolyával az alábbi képet:

focidiadal

 

Pedig szíve szerit alighanem ezt írta volna:

Apa férfi, anya nő, benzin marad 480, Anglia Magyaroroszág 0-4.

focidiadal

Varga Judit igazságügy-miniszter egyszavas áhítata és néhány komment

focidiadal

Kommentek a javából:

Hirdetés

  • Én nem igazán néztem eddig a focit, a feleségem mondta is, hogy ez annyira nem én vagyok. Láttam, hogy a fociban a rossz politikai irányzat mellett térdelnek lefelé, viszik belefelé a rossz szellemiséget és ezzel mennyi embert a tévútra visznek, felbátorodtam és úgy döntöttem hogy Imádkozni fogok, harcolni fogok, hogy a Magyarok nyerjenek, mert ezzel ezekben az időkben kárt tudunk okozni az ellenségnek és dicsőséget tudunk szerezni Istennek. Istené a dicsőség!
  • Himnuszunkat kifütyülték ….. Megkapták, amit megérdemeltek. Jó az Isten!!
  • Vártam, hogy mikor bújik elő a fiúkból végre a 6:3 epigenetikája. Hát előbújt. A jó Istennek hála érte. Értjük már, hogy ez mind ott van a fejükben, szívükben, lábukban, képességeikben? Nem csak hinnünk, tudnunk is kell ezt. Tudnunk, hogy ez a csapatnyi kiváló férfi mire képes. Tudnunk, hogy a magyar nemzet mire képes. Végre hagynunk kell az epigenetikánk útját érvényesülni az elnyomó, önfékező, önbecsmérlő hangok helyett. (Megteszik ez mások mindig helyettünk is) A saját önbizalmi forrásunkat ne mérgezzük tovább, legalább mi. A magyar egy nagyon tehetséges nemzet, ezer és egy területén az életnek. Kiváló példát mutattak erre a fiaink. ❤️🤍💚 Köszönet érte!
  • Ősi magyar mondás, miszerint ha beleóbégatsz a himnuszunkba, annak nagyon csúnya következményei lesznek!! Ferfimunka volt a javából 😉🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Hirdetés
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.