Sorting by

×

Focisták hozták be a mutáns koronavírust?!

Lehet, hogy nem volt véletlen, hogy Németország nem engedte, hogy a Liverpool-RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt náluk játszhassák le, csakúgy, mint az azt megelőző mérkőzést sem? Nem úgy mi! Teljes testtel rájelentkeztünk, hogy a Puskás Arénában legyen a meccs.

Önmérséklet nuku?

A koronavírus-járvány harmadik hullámának betörésekor sem volt képes Orbán lemondani cirkuszáról, a fociról és tessék?

Nagy valószínűséggel Magyarországon azért robbant be a harmadik hullám, mert Orbán Viktor beengedte a brit futballistákat

– nyilatkozta az EzaLényegnek egy osztrák szakértő.

A neve elhallgatását kérő forrás szerint:

Az eltelt idő és a történések kronológiája miatt arra lehet következtetni, hogy a profi futballisták beengedése Magyarországra eredményezte a brit mutáns koronavírus behurcolását az országba. Orbánnak jobban kellett volna vigyáznia, de túl csábító volt neki az európai futball megmentőjeként tetszelegni.

-idézte a portál.

Focisták hozták be a mutáns koronavírust?!

A vírushelyzet ma már sokkal jobb lehetne, ha Orbán az emberek érdekében hozott volna korlátozó intézkedéseket, nem pedig a saját vélt vagy valós politikai nyereségét helyezte volna előtérbe? Erre a kérdésre nincs egyértelműen bizonyítható válasz, a felvetés mindenesetre átgondolandó.

Forrás

 

drágul, jövedékiadó, füst,
illusztráció: V.K.
átver

2 hozzászólás

 • 2021.03.09 - 21:00
  Közvetlen hivatkozás

  Nem focistak hanem a beoltottak terjesztik, eleg lenne csak ellenorizni termeszetesen nem a PCR teszt-tel mert az a megfazast, de meg a voros bort is pozitivnak mutataja, de errol a feltalaloja Kary Mullis tobbet tudna mondani. De ez meg csak kissebb baj, hanem hol van az a 384 szemely akinek eddig Mo-on mellekhatas tunete volt.
  Itt ellenorizheto adrreports.eu/hu csak europaban (31 orszag) elerte mar 113906 esetet es ebbol 12 halott.
  De termeszetesen mindenki sajat maga dont a sorsarol.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.