Földi „titkosszolgálati szakértő” László dühödt elkeseredése

Az önkormányzati választás „a végzetes budapesti eredménye” arra késztette a kormánypárt „titkosszolgálati szakértőjét”, hogy kifejtse gondolatait a miértekről. A Magyar Nemzet helyt is adott különvéleményének.

„Budapest elvesztése”

Nem hiszek abban a teóriában, hogy a végzetes budapesti eredmény eredője Borkai Zsolt, egyébként az én ízlésemtől is távolálló, leleplezett cselekménye vagy más, a felszínen látható egyéb ok lett volna. Lehet, hogy mindezek hozzájárultak a nem kívánt eredményhez, de ettől függetlenül is bekövetkezett volna Budapest elvesztése, az ellenzék győzelme.

Még valami, ami nem okozta a fent említett „nemkívánatos eseményt”:

Tévedésen alapuló elemzés lenne az is, ha a Fidesz–KDNP-szövetség magyarországi politikai ellenfeleinek okos és átgondolt taktikai győzelméről beszélnénk.

De akkor mi?

Egészen pontosan a főváros bukásának oka az operatív védelem részleges vagy akár teljes hiánya.

Részletesen kifejtette a Fidesz házi hírszerzője, hogy mire célzott:

Olyan illegális rendszerek avatkoztak be a választási kampányba, amelyek ereje szervezettségben, anyagi forrásokban nemzetközi szinten is nagyságrendekkel haladják meg a magyar pártok lehetőségeit. Évek – szerintem évtizedek – alatt építettek fel struktúrákat, hoztak létre háttérbázisokat és épültek be szervezetszerűen a magyar politikai elitbe, amely immáron érzékelhető módon alkalmassá tette őket az október 13-i siker elérésére.

„Társadalmi öngyilkosság”

Ha valaki, hát a magyar miniszterelnök tudja, hogy a világban egyre nagyobb befolyásra szert tevő – főleg gazdasági, pénzügyi – erőterek mindent elkövetnek, hogy Magyarország is álljon be a sorba Európán belül, és önként kövessen el társadalmi öngyilkosságot. Vagyis szabaduljon meg identitásától, értékeitől, de leginkább szabad akaratától, és kerüljön végre rabszolgasorba.

A további részleteket Földi agymenéséből ide kattintva olvashatják, akiket érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük