Folyók nélküli ábrával riogat a Délmagyarország

Migránsok ezreinek elszállásolására szolgáló konténertáborok telepítésére készül a román katasztrófavédelem – írja szombati számában a Délmagyarország.

A magyar-román határ Csongrád megyei szakaszán egyelőre nincs határzár, így akár akadálytalanul folytathatják az útjukat Magyarország, Csongrád megye felé.

Amióta Andy Vajna kezébe került Szeged és egyben Csongrád megye elsőszámú, nagy hagyományokkal rendelkező napilapja az a minimum, hogy naponta közölnek egy-egy kisebb írást Botka László “viselt” dolgairól. Itt volt az ideje, hogy a Délmagyarország is beszálljon a rettegéskeltésbe.

Nem, mintha éppen a helyiek, Csongrád megye déli részén élők ne ismernék testközelből, hogy mi a helyzet.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Folyók nélküli ábrával riogat a Délmagyarország

  • 2018.02.03 - 13:12
    Közvetlen hivatkozás

    SENKIVEL NEM KELL FOGLALKOZNI.LÖPARANCS ES MINDEN ITT TARTOZKODO MIGRANST OLTAMAZOTTAT MENEKULTET KIBASZNI.OROSZ FEGYVEREKET ES HATARVEDELEMRE OROSZ CSUCSTECHNIKAS RAKÉTARENDSZEREKET OROSZ SZEMÉLYZETTEL ES KINAIVAL BRICSESEKKEL HADRENDBE ALLITANI.ES LOSZER ES KÉZIFEGYVERGYARTASNAK NEKILATNI A NÖKNEK KISKALIBERÜ GEPPISZTOLYAKAT ES PISZTOLYT A FERFIAKNAK 7,62-ES LÖSZERREL AKM VAGY AMD.GYORBEN NEKIALLNI SZAKASZSZÁLLITOK GYARTASANAK RAJRA ES PLUSSZ RAKETAKAT RASZERELVE.NÉHANY TIZ EV DE LEHET HOLNAP KITOR A VH. AMI A NATO ALTAL FELFEGYVERZETT BECSÖDITETT MUSZLIMOKKAL FOG INDULNI ORIASI MESZARLASSAL AHOL HA FELULKEREKEDUNK A SUNYITO NATO-USA-HOGY HOGY NEM TEVEDESBOL MINKET LÖ BOMBAZ.AZ OROSZ KINAI BRICS CSAPATOK KELLENEK.ORBANT AGYONVERNI JÓ LESZ .HOKUSZPOK NÉLKUL.AT KELL VENNI A HATALMAT A FIDESZ NEMZETHEZ HU EROIVEL EGYUTT ES A CIGÁNYHORDAT LERUGNI A NYAKUNKROL.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük