Fónagy: választásokat kampánnyal lehet nyerni, és nem jó munkával

Bebizonyosodott, hogy lehet bízni a jó öregben! Fónagy János akkorát kampányolt, hogy elhagyta az agyát és elmondta a Fidesz-ideológiát kampányügyben.

Minek a fárasztó meló, elég 5 évente kampányolni!

Egy erzsébetvárosi Fidesz kampányfórumon Fónagy János, fideszes országgyűlési képviselő felfedte, hogy miért nem próbál tartózkodni a direkt kampányolástól a kormánypárt. A kerületi TV videójában a 444 szúrta ki a legérdekesebb részt, amikor is azt mondja Fónagy nagy őszinteséggel, hogy:

Választásokat kampánnyal lehet nyerni, és nem jó munkával.

Felidézte a 2002-es választást, amikor

az volt a politikai döntés, hogy egy jó kormánynak kormányoznia kell, nem kampányolni kell, az emberek tudják, hogy a kormány jól dolgozik, és nincs kampány, jól dolgoztunk, eredményes 4 év volt, meg fogjuk nyerni. Nem nyertük meg, elbuktuk”.

Fónagy később arról is beszélt, hogy régebben úgy gondolták, hogy demokratikus körülmények között, váltórendszerben, ahol egyszer az egyik párt van hatalmon, máskor pedig a másik, ott nem lehet katasztrófa. De ma már ezt is tévedésnek tartja, mivel a 2002 utáni nyolc évet katasztrófának tartja, mert „széthordták az országot”.

Fónagy nem hazudik, úgy él ahogy ítél

Ő volt az a virtigli államtitkár aki a fentiek szellemében saját maga kísét el egy postást amikor az kivitte a mostani kormánypárti kampány atombombájának szánt nyugdíjas rezsiutalványt.

Ugyan akkor ami nem segíti a kampányt az Fónagy számára nincs is:

„Az amerikai hatóságok Microsoft elleni eljárásában a magyar kormánynak és a magyar parlamentnek nincs sem hatásköre, sem bővebb információja, ilyen információkat senki sem közölt. A magyar kormány a Microsoft szoftvereket is szabályos közbeszerzési eljáráson, versenyeztetés keretében szerzi be.” -válaszolta az  államtitkára Harangozó Tamás szocialista képviselő kérdésére. az országházában.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük