Sorting by

×

Főpolgármester: manipulált kép terjed a Facebookon!

Még csak ez hiányzott! Nem elég a pandémia-őrület, a mindenkinek lassan az agyára menő megszorítások, amikről tudjuk, hogy kellenek, de mégis…., a tél didergető támadása, még pihentagyúék is támadnak. Most éppen egy “megdolgozott” plakát képével.

A főpolgármester arra hívta fel a követői figyelmét, hogy hamisítják az egyik plakátjukat

“Terjed itt a Facebookon egy fotó egy bizonyos plakáttal kapcsolatban, amely a VII. kerületben található, és a főváros cége helyezte ki.

Szeretném tisztázni, hogy a kép egy hamisítvány.

Felháborítónak tartom,

hogy valaki éppen most, a járványhelyzetben gúnyt űz egy ilyen komoly témából. A koronavírus több ezer embertársunk halálát követelte, a korlátozások vállalkozásokat, s velük együtt életeket tettek tönkre. A tegnapi napon éppen arról posztoltam, hogy ha nem is drámaian, de emelkednek a fertőzésszámok a fővárosunkban, ezért ismét óvatosnak kell lennünk.

A Főváros nemrégiben tájékoztatási kampányba kezdett,

ahol az oltás fontosságára hívjuk fel a figyelmet szerte a városban, hiszen nagyon fontos, hogy minél többen megkapják a vakcinát, hogy utána visszatérhessünk régi életünkhöz.

A jogi lépéseket ebben az ügyben megtesszük.

Az állampolgároknak egyéni felelőssége, hogy segítsék a védekezést, ezért továbbra is kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a szabályokat, és ne csináljon viccet abból, ami egyáltalán nem vicces.”

figyu

átver

2 hozzászólás

 • 2021.02.10 - 18:06
  Közvetlen hivatkozás

  Ki tehet ilyet?? csak az a patkány szemét mocskos fidesz banda, elég belőlük, leváltani végre ezt az alja emberi szemeteketek !!!

  Válasz
 • 2021.02.11 - 03:39
  Közvetlen hivatkozás

  Na, cukorhegyi, most allj a sarkadra, es ahogy igerted, az uszitokat kapcsold le a netrol! Vannak memek, amik viccesek , de a honfitarsaink, eletevel szorakozo posztoknak meg a morbid humor kategoriajaban sincs helye, plane nem ilyenkor

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.