Forr bennük a méreg! A 4 leggyűlölködőbb csillagjegy….

Ezek a csillagjegyek titokban mindenkit gyűlölnek. Sőt előfordul, hogy nemcsak titokban, hanem nyíltan kimutatják az ellenérzéseiket. Ők lehetnek a legbosszantóbb, legundokabb szomszédok, ismerősök, azok az emberek, akik alapból is mindenen problémáznak. A csillagjegy szülötteinek leginkább saját magukkal van gondjuk, amit persze sosem ismernek be. Ezúttal kifejezetten érvényes, akinek nem inge, ne vegye magára ezt az őszinte horoszkópot.

A Skorpió nagyon tud gyűlölni

Nem állítható a Skorpióról, hogy ő soha senkinek nem okozna csalódást, ahogyan az is kétségtelen, ő a leggyanakvóbb típus. Nála senki sem ártatlan, egészen addig, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítja. Arra viszont meglehetősen kevés az esély. Kívülről nagyon megbízhatónak és szavahihetőnek tűnik, közben igencsak lesújtó képet alakít ki magában rólad. Nagyon érzékeny típus, ezért sosem tudhatod, éppen mit mondtál vagy tettél, amivel a lelkébe gázoltál. Csak azt látod, nem szól hozzád, haragszik rád, és magában már bosszút forral. Soha nem bocsát meg, ha egyszer megbántottad, de a cinikus megjegyezései elől sem menekülhetsz. Egy idő után rájössz, ő az, aki nem felejt, és mindenkinél erősebb benne a gyűlölet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-10-14)
A mai napon meglehetősen nagy felelősség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még időben elhalasztani azt, sürgős elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manőverezik, azzal nem csak nagyot fejlődhet, hanem később sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elött! Döntsön okosan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük