Fradista leszek, vagy katona!

A Fradi-mesekönyv megjelentetésével egy időben a nagyszülő-unoka köteléket középpontba helyező családi pályázatot írt ki a Ferencváros; a fődíj egy négyszemélyes utazás a törökországi Trabzonban rendezendő november 3-i labdarúgó Európa-liga mérkőzésre. 

A Fradista leszek! mesekönyv egy Gergő nevű kisfiú példáján keresztül mutatja be, hogyan lehet a gyerekeket bevonni a sport szeretetébe és a szurkolói közösségbe

Szirmák Botond, a kiadványt szponzorként támogató Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója elomndta: az egyik legkülönlegesebb családi kötelék a nagyszülő-unoka kapcsolat. A pályázattal ezt a kapcsolatot ünneplik, esélyt adva egy különleges közös élményre – hangsúlyozta a vezérigazgató, aki bízik benne, hogy minél több kedves történet érkezik majd be. 

 “A Fradi több mint egy sportklub, ezt mi nemcsak valljuk, hanem e szerint is tesszük a dolgunkat” – jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke, aki utalt rá, a legtöbben úgy lettek Fradi-drukkerek, hogy az édesapjuk kivitte őket egy mérkőzésre, így apáról fiúra száll a klub szeretete. 

Elhangzott, a “Hogyan lettem Fradista? Neked mi a történeted?” pályázatra olyan felemelő és kedves focitörténeteket, valamint a nagyszülő és az unoka közös fotóját várják, amelyek ezt a családi köteléket mutatják be.

varosikurir fradista leszek szirmak kubatov
Kubatov Gábor, az FTC elnöke (j) beszél, mellette Szirmák Botond, a kiadványt szponzorként támogató Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója a Ferencvárosi Torna Club Fradista leszek! című mesekönyvének bemutatóján az FTC-MVM Sportközpont Liget Étteremben. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A beküldött pályázatokat háromfős zsűri bírálja el, melynek tagja Kubatov Gábor, Szirmák Botond és Molnár Mátyás, az M4 Sport sportriportere.

A legmegkapóbb történetek beküldőit értékes nyeremények várják, és azokat meg is osztják majd az FTC és a Provident Zrt. közösségi felületein. A részletes pályázati kiírás és játékszabályzat a blog.provident.hu/hogyan-lettem-fradista oldalon olvasható.

A Fradista leszek! 72 oldalas mesekönyv értékesítése a Fradi Shopban és a Fradi webshopban pénteken indult el, hétfőtől pedig már a Libri és Líra országos bolthálózatokban és online felületeiken is megvásárolható lesz.

Az FTC kiadványai a jövő hét csütörtöktől vasárnapig tartó, a Millenáris Parkban rendezendő 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon is megjelennek majd. Október 2-án, vasárnap 11 órától az FTC pavilonnál mesekönyv-bemutatót tartanak a Fradi-sas és Fradi játékosok részvételével.

VK – SPORT