Frakcióvezető-helyettest és kislányát gázolták el Budapesten!

Őrsi Gergely elmondása szerint a baleset pont annak a zebrának a közelében  történt, ahol a frakció nemrégiben a rossz látási viszonyok és a zebra állapota miatt figyelmeztető zászlókat helyezett ki, hogy segítsék a lakókat a biztonságos átkelésben.

Megszólalt a balesetben láthatóan fejsérüléseket szenvedett Kovács Márton is (Párbeszéd), aki szerint az őket elütő autós valószínűleg sem a táblákat, sem a zebrát nem látta. A képviselők szerint tarthatatlan, hogy a BKK nem végzi el a zebrák újrafestését, és követelik, hogy a kerület tegyen lépéseket az ügyben

“Csütörtökön elütötték frakcióvezető-helyettesünket és kislányát egy zebrán a Hűvösvölgyi úton. Alig egy hónappal azután, hogy próbáltuk felhívni a figyelmet a kerület gyalogátkelőinek katasztrofális állapotára a Hűvösvölgyi úton… Folytatjuk az átkelést segítő zászlók kihelyezését, és kezdeményezni fogjuk a kereszteződésben a jelzőlámpa kialakítását is.”

– olvasható a baloldali önkormányzati képviselőket tömörítő Szövetség a II. kerületért által közölt videó kísérőszövegében.

https://www.facebook.com/Szovetseg.A.II.keruletert/videos/395726624307196/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük