Frenetikus horoszkóp júniusra, de kiknek? - Városi Kurír

Sorting by

×

Frenetikus horoszkóp júniusra, de kiknek?

Egyes emberek igazán szerencsésnek, és sikeresnek mondhatják magukat egész életükben. Ők azok, akiknek mindig minden bejön. Ebben a hónapban ennek a 4 csillagjegynek sokkal jobban kedvez a szerencse, mint másoknak. Ők azok, akikre irigykedhetünk egy kicsit! – állítja a horoszkóp.

Hirdetés

Kos

Bár úgy érzed, hogy kifogytál a pénzből, fáradt vagy, és reményvesztett, mégis, most fel a fejjel, hiszen igazán jó dolgok várnak rád ebben a következő hónapban. Csak mosolyogj, és maradj nyugodt minden körülmények között. Júniusban a szerelem terén igazán kedvező változások várnak rád. Még, ha eddig ahhoz is voltál szokva, hogy mindent egyedül oldasz meg, most rájöhetsz, hogy párban szép, és kerek a világ, a horoszkóp szerint.

Ikrek

Ebben a hónapban neked nagyon kedveznek a csillagok. Szerelemben, anyagiakban, és szakmailag egyaránt sikeres leszel. Bármibe kezdesz, győzni fogsz. Mozdulj ki a barátaiddal, menj szórakozni, kellemes meglepetések várnak rád.

 

Rák

Általában nem vagy túl optimista, és kedves, viszont ebben a hónapban, mintha teljesen kicseréltek volna. Bár néha reménytelennek tűnhet a helyzet, a végén mégis minden jóra fordul. Adj mindennek kellő időt, hogy be tudjon érni. Ne nosztalgiázz, a múlt már elmúlt. Élj a jelenben, használj ki minden percet teljes mértékben!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.