Connect with us

Csillagjegyek

Frenetikus kezdet és ha ez fokozható, még jobb befejezés – Az év 26. hétvégéjének horoszkópja

Frenetikus kezdet és ha ez fokozható, még jobb befejezés - Az év 26. hétvégéjének horoszkópja
Megosztás

A nyár eddigi legforróbb és talán legszebb hétvégéje a mostani. A horoszkóp szerint szinte minden sikerül, amit szeretnél, és mindenben megláthatod a jót. Ha lehetséges, tölts minél több időt a szabadban is, de persze nem dél és kettő között. Megéri!

Nyilas

Amennyiben hívnak a barátaid, tarts velük! Amennyiben nem hívnak, hívd meg te őket. Ez nem verseny, és nincs jelentősége, hogy ki kezdeményez. A Mérleg Hold segít ráébredni, milyen jelentéktelen ez, de a barátok mennyire fontosak.

Bak

Biztos, hogy nem tudod kikapcsolni az agyadat a hétvégén. A Mérleg Hold szerint mérlegelsz, a karriered, a jövőd alakulásán töprengsz. Ezzel semmi baj sincs, ha emellett tudsz lazítani, és élvezni a társaságot. Figyeld magad ilyen szempontból!

Vízöntő

Lelkesítően hat rád a Mérleg Hold és az Ikrek Jupiter. Olyan érzésed lesz, mintha ünnep lenne. Valójában bármelyik napot ünnepnappá teheted. Neked nem kell megerőltetned magadat, hogy színes jégkockával dobd fel a jeges teát, vagy színes izzósort tekerj az erkélykorlátra.

Halak

A kiadásaidat kellene visszafognod a Mérleg Hold szerint. Pontosabban a helyes mértéket kell megtalálnod, és megtartanod. Nem kell semmiről lemondanod, de mielőtt vennél valamit, tedd fel a kérdést: „Tényleg égetően nagy szükségem van erre?”!

<<< Beleolvasnál? Kattints! >>>

Oroszlán

A nyár millió programot tartogat. Találhatsz közöttük kulturális eseményt is. Ezen a hétvégén keress olyasmit, ami tipikusan nyári kikapcsolódás! Például kertmozi, szabadtéri színház, koncert. A kultúra, ami most a legjobban feltölt, kikapcsol…

Szűz

Amennyiben rászánod magadat, és átszámolod a büdzsédet, kellemes felismerésre tehetsz szert: kedvező fényszögek szerint jobban állsz, mint gondoltad. A Mérleg Hold javasolja, hogy továbbra is törekedj az egyensúlyra, és mindig mérlegelj!

Mérleg

Nagyszerűen indul, és még jobban folytatódik a hétvégéd. Szombaton egy szuper fényszög megerősít, hogy jó irányba haladsz. Majd vasárnap nem lesz fényszög az égen, ami azt jelenti, hogy szabad kezet kapsz, és azt hozol ki belőle, amit csak akarsz…

Skorpió

Ha egész héten őrlődtél, vádaskodtál, csatáztál, akkor cseppet sem meglepő, hogy a hétvégére kimerülsz. Ha nem akarsz lerobbanni, tegyél meg mindent, hogy visszatöltsd az elveszített energiákat! Sétálj, olvass, legyél a természetben!

Kos

Sokat megtudhatsz a másikról és magadról is, ha figyelsz. A Mérleg Hold rávilágít mindarra, amit eddig nem vettél észre, vagy nem vettél komolyan. Ez hol megmosolyogtató, hol elszomorító lesz. Tudd, hogy csak te tudsz változtatni!

Bika

A Mérleg Hold szerint a legokosabb az lenne, ha az egészséged megóvása érdekében végre megtalálnád és meg is tartanád az egyensúlyt. Ez mindenre érvényes: munka kontra magánélet, otthonlét kontra szabad levegő, én kontra te, bármi…

Ikrek

Ragyogóan indul a hétvégéd: egy Mérleg Hold – Ikrek Jupiter trigon életigenlést, kreativitást, sőt szerencsét ígér. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy dugd ki az orrodat otthonról. Minél több időt töltesz a szabadban, annál jobban érzed magad a bőrödben.

Rák

Ez a hétvége tökéletesen alkalmas, hogy rendet tegyél az otthonodban, és leginkább a papucsok, fürdőruhák, napszemüvegek, törölközők, nyári holmik között! Ha rend van körülötted, akkor rend van benned is. De semmiképp se erről szóljon az egész hétvégéd!

Forrás

Szerző