Sorting by

×

Friderikusz Sándor újra a képernyőn, az RTL Klub csapatát erősíti

A Joseph Pulitzer-emlékdíjjal és Prima Primissima díjjal kitüntetett Friderikusz Sándor négy év kihagyás után tér vissza a tévéképernyőkre. Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel indul az új talkshowja.

Különleges időutazás

Friderikusz Sándor Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdájaként beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe – írta a Média1.hu.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni.

Egyetlen dologban lehetnek biztosak:

a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez.

Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg.

Friderikusz műsora olyan esélyt és kalandot kínál,

amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással – véli a portál.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői.

A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél-Istenes Bence páros. A többi résztvevő kilétét a csatorna egyelőre titokban tartja.

figyu

átver

Egy hozzászólás itt: “Friderikusz Sándor újra a képernyőn, az RTL Klub csapatát erősíti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.