Friss: elfogták Berki Krisztián dílerét

Berki Krisztián múlt hét péntekén veszítette életét. Az azóta eltelt napokban folyamatosan derültek ki újabb és újabb részletek a rejtélyes esetről, ám most egy olyan előrelépés történt az ügyben amire kevesen számíthattak. Bár azt eddig is tudni lehetett, hogy kábítószer gyanús szereket találtak az elhunyt celeb otthonában, most már az is hivatalosan kijelenthető, hogy az eddig meg nem nevezett anyag kokain volt, melynek árusítóját a 24.hu információi szerint már le is kapcsolta a rendőrség.

Díler, de kié még?

„A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. A 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le”

– számolt be a portál megkeresésére a BRFK, illetve hozzátették, hogy egy másik gyanúsítottat is lekapcsoltak.

„A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók”

– árulta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

One thought on “Friss: elfogták Berki Krisztián dílerét

  • 2022.05.12 at 12:24
    Permalink

    Szívesen sajnálkoznék, de nem tehetem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest