Sorting by

×

Friss, harmatos hétfői horoszkóp! – a Kos jó passzban van, a Bikát kis bosszúság éri, az Ikrek majd kicsattan….. és Ön?

Új hét, új hétfő…., hogy milyen lesz, az sokban függ a csillagok állásától, de ne dőljön hátra Ön sem, hiszen a horoszkóp csak irányt mutat, lehetőséget sejtet. Az, hogy ki mit hoz ki belőle, az egyénfüggő. Az alábbiakban elolvashatja az iránymutatást és tegye hozzá azt, amit csak Ön tud, töltse meg élettel!

Kos

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj. A párja kellemetlen, tolakodó kérdésekkel zaklatja ön, amelyek hátterében nagy valószínűséggel a féltékenység áll. Mielőtt neki rontana, gondolkozzon el egy kicsit, hogy nem lehetséges, hogy önben van a hiba? Persze, lehet, hogy a probléma igazi oka a partnere bizonytalansága. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék.

Kell, hogy legyen valami rendszeresség az életében. Készítsen egy tervet pár nappal előbbre és próbáljon igazodni hozzá teljes mértékben.

Bika

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának. Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre

Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Ikrek

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe.
Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre.

Nem ragad rá önre mások rossz hangulata. Mindez jó kedvének és pozitív energiájának köszönhető.

Rák

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben. Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését. Itt a ideje, hogy felhagyjon végre a rossz szokásaival. A csillagok állása ideális ehhez.

Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

<<<Ha még több horoszkópot olvasna, kattintson! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.