Friss hírek Koreából! Megvan a 16. koreai, akit a koronavírus fertőzött meg

Megvan a 16. koreai beteg, akit a 2019nCoV fertőzött meg. Január 19.-én járt a 45 éves koreai hölgy Thaiföldön, illetve aznap ért onnan haza – írta közösségi oldalán a Koreában élő Eugenia S. Lee.

“5 nap múlva nem érezte jól magát, elment orvoshoz, de mivel nem járt Kínában, nem vizsgálták az új vírusra

Aztán nem használt a gyógyszer amit kapott, visszament, kapott mást, az se használt, befektették, de nem lett jobban. Tegnap viszont hirtelen rosszabbul lett, és valakinek eszébe jutott, hogy mi van ha mégis, megcsinálták a tesztet, és talált, süllyedt. Kvángdzsuban él, ma zárták karanténba,19.-e óta jár mindenhová, plusz két kórházban is feküdt.

Kína bejelentette, hogy rendkívüli módon 20 fokon, és 40-50 % páratartalom mellett a vírus 5 napig minden további nélkül életben marad egyedül is. Lassan az lesz a rendkívüli, ha a vírus egyszer úgy talál viselkedni, ahogy az tisztességes koronavírus hoz illik.

A koreai autógyártás akadozik, mert Kínából nem jönnek az alkatrészek.

Holnap reggelre – 19 fok lesz Szöulban, az első hideg hullám ezen a télen.

Kínában a helyzet nagyjából ugyanaz, mint tegnap

Exponenciálisan növekszik a fertőzöttek száma. Több, mint száz új halálos áldozat van. Két nem Kínában történt haláleset történt a betegség okán. Mindkét esetben a beteg hirtelen rosszullét után hunyt el. A második esetben szívrohamban.”

A poszt alatti kommentből kiderül….

“A Német Egészségügyi Minisztérium naponta aktualizált adatai szerint

tegnapról mára 17.380 -ról 20.400-ra ugrott meg világszerte az igazolt megbetegedések száma, a halálos áldozatoké 360-ról 426-ra.”

forrás: facebook

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük