Friss, ropogós 2021-es horoszkóp! Legyél Te az első olvasója! - Városi Kurír

Sorting by

×

Friss, ropogós 2021-es horoszkóp! Legyél Te az első olvasója!

A mostani megváltozott életünkben talán még kíváncsibbak vagyunk arra, hogy mit tartogat számunkra a következő év. Vannak csillagjegyek, akiknek az előrejelzés szerint átlagon felüli lehetőségeket ígér a 2021-es esztendő.

Hirdetés

Természetes, hogy mindannyian boldogságra, gazdagságra, és sikerre áhítozunk

A nagy szerencsebolygónak is nevezett Jupiter állása rendkívül fontos sikerességünk szempontjából. A Jupiter a kedvességet és a jóindulatot is jelképezi. Szelíden terelget akkor is, amikor bírál. Célja, hogy jó úton tartsa, vagy odaterelje a csillagjegyeket. A Bak hatásának köszönhetően megfontoltabbak leszünk. Komolyan és higgadtan mérlegelünk döntéseink meghozatala előtt.

A 12 csillagjegy közül háromnak különösen szerencsésnek ígérkezik a 2021-es év.

Természetesen a többieknek is útmutatást, és megszívlelendő üzenetet tartogat az éves horoszkóp. Ők számíthatnak kiemelkedő sikerekre jövőre:

Bak

Az előrejelzés szerint a Bakokat a tenyerén hordozza a szerencse 2021-ben. Életük legkiemelkedőbb évére számíthatnak. A lehetőségek adottak lesznek, minden azon múlik majd, hogyan tudod őket a javadra fordítani.

A szorgalmas Bakok megfeszített munkájuk megtérülésére számíthatnak jövőre.

Szűz

Szorosan a Bak után a második helyen szintén egy földjegy, a Szűz áll. Általánosságban az élet minden területe sikereket tartogat számukra 2021-ben, de anyagi dolgaik meglepően jól alakulhatnak.

A szerencse társul szegődik melléd, s bár túl sokat hezitálsz döntéseid meghozatala előtt, most lépj bátran, mert sikerre számíthatsz!

Befektetéseid kiválóan alakulnak.

Bika

A “sikerlista” harmadik helyén a Bika áll. 2021-ben a váratlan események bolygója, az Uránusz a Bika jelében tartózkodik majd. Emiatt nehézkesnek érezheted az év elejét, de egy váratlan történés ennek véget vet. A Szaturnusz és a Jupiter a Bakban együtt halad a továbbiakban, és ez a páros a biztos sikert hozza el számodra!

A legnagyobb pozitív változás a szerelmi életedben várható, de az anyagiak miatt sem kell majd aggódnod.

2021-ben a földjegyek számíthatnak tehát a legkomolyabb sikerekre.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.