Friss, ropogós a májusi horoszkóp! – Vegye, vigye, olvasgassa!

Oroszlán

Még az is lehet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. A dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Megeshet, hogy amiről korábban úgy tűnt, hogy lehetetlen, vagy lehangolttá váltál miatta, arról most az ellenkezője derül ki. Most érdemes állást vagy akár hivatást változtatni. Anyagi ügyeid is pompásan alakulhatnak, és a kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted. Ha párkapcsolatban élsz, társad nehéz helyzetbe kerülhet.

Szűz

Pompás időszak lehet ez a mostani, amikor akár kezedbe is veheted a sorsodat. Többen szeretnének a környezetedben tartózkodni. Sőt, még az is lehet, hogy valakire nagy hatást gyakorolhatsz. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor most kellene a tettek mezejére lépni. A kollégák között van olyan, akinek a negatív viselkedése előtt meglepetten állhatsz. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Mérleg

A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy a viszonyotok szakítópróba elé kerül. Több az ideges személy a környezetedben, akik hatással lehetnek rád, és te is feszültté válhatsz. Megeshet, hogy olyan szituáció alakulhat ki, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ám nem vagy egyedül, mások támogatására számíthatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

Skorpió

Még az is lehet, hogy olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. De megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely előtt értetlenül állhatsz. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyben jó eredményt érhetsz el. Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyet jó lenne, ha a siker érdekében titokban tartanál. Adódhat egy váratlan lehetőség, amelyre igent kellene mondani.

Egy hozzászólás itt: “Friss, ropogós a májusi horoszkóp! – Vegye, vigye, olvasgassa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük