Sorting by

×

Friss, ropogós csütörtöki horoszkóp! A Kos fontos segítséget kap, a Bika ott segít, ahol tud, a Kos…..

Újabb szürke, ködös reggelre ébredt? Sebaj, hozza ki belőle a legjobbat! Olvassa, mit mond aktuális horoszkópja, hátha segít eligazodni a nap történéseiben! Hajrá!

Kos

A mai napon sokat segíthet önnek valaki pénzügyi tanácsaival, akire mindig is felnézett. Fogadja meg, amit mond, s a jövőben világosabbá, praktikusabbá teheti pénzügyeit, csak figyelmezzen minden szavára, melyek most mind-mind aranyat érnek! A legfontosabb továbbá, hogy az erős érzelmeket ildomos teljes mértékben kizárni a munka és az anyagiak esetében, mert azok nagyon elhomályosíthatják az ember tisztán látását.

Csak objektíven és reálisan, kedves Kos!

Bika

A mai napon a munkahelyén, vagy otthonában, esetleg egy közeli barátjának, szüksége lehet az ön fizikai segítségére. Ha tud, igyekezzen mindenben a hasznára lenni, mert nagyon le lehet maradva, s, ha végeztek a kötelezőkkel, egyúttal talán el is mehetnének kicsit kikapcsolódni valahová. Ne tartsa vissza önöket se fáradság, se hűvös realitás. Az élet rövid!

Ne hagyják veszni a pillanatot, inkább szórakozzanak egy nagyot!

Ikrek

A bolygók intenzív mozgása házában végre kicsit alábbhagyni látszik, így a mai nap gyümölcsöző lehet, ugyanis a folyamán megtérülni, kifizetődni látszanak az utóbbi napok nem kis erőfeszítései. Bár a szerzett pénzügyi források hamarosan sajnos szükségszerű felhasználásra is kerülhetnek, azért ne csüggedjen, hisz, ha nem lennének, sokkal rosszabb is lehetne a helyzet.

Pihenjen egy kicsit!

Rák

A mai napon egy nagy lépést tehet álmai megvalósítása felé, ugyanakkor mindjárt arra a felismerésre is juthat, hogy időszerű lenne elgondolkodnia valamilyen továbbképzési, szakmai fejlődési lehetőségben, melynek kapcsán nem csak eladhatóságát, de szakmai ismereteit is nagyban lenne lehetősége bővíteni, még

egy lépéssel közelebb kerülve ezzel céljai eléréséhez!

<<< még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.