FTC-DVTK – nem csak foci! – tömegközlekedés vasárnap a mérkőzés idején – csókkamera is lesz!

A Fradi  vasárnap 17:30-tól várhatóan 19:20-ig a Groupama Arénában fogadja a DVTK-t.  A Népliget megállóhoz az M3-as pótlóbusz mellett ezen a napon Óbuda felől már az 1-es villamossal; Kelenföld felől pedig a meghosszabbított útvonalon közlekedő 103V jelzésű autóbusszal lehet legkönnyebben eljutni. Más is lesz, nemcsak foci!

A BKK felhívja a figyelmet,

hogy ezen a napon az M3-as metró teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, melyek a metróhoz képest lassabban haladnak, így ezen az útvonalon hosszabb utazási időre kell számítani. A BKK javasolja a meccsre érkezőknek, illetve az onnan távozóknak:

az 1-es villamos igénybevételét, ami ezen a napon a Bécsi út/Vörösvári út végállomás felől már a Népligetig M-ig jár;
illetve a meghosszabbított útvonalú 103V jelzésű autóbusz használatát, amivel Kelenföld vasútállomás M-től a Népliget M-ig lehet utazni.
Az M3-as és a 103V pótlóbusz, illetve az 1-es villamos a mérkőzés végén szükség szerint sűrűbben indul.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megválthatják menetjegyüket.

Érdemes a tervezettnél kicsit korábban indulni, mert a Fradi pálya körül a meccs miatt komoly torlódások  is kialakulatlanak.

Sasszem és csókkamera

A meccs izgalmai mellet ezek ígéri többek közt a Fradi hivatalos oldala:

Ezúttal is érdemes lesz időben érkezni az Arénába, hiszen így nem csak a hosszabb sorban állást kerülhetik el szurkolóink, de izgalmas játékainkban is részt vehetnek. A 15.30-as kapunyitástól a megszokott programokon kívül két újdonsággal várjuk a fradistákat!

Az új félidei játékban két, a Fradi Gomb által kisorsolt játékosnak a 16-os vonaláról kell a felső lécet eltalálnia. Minden játékos kétszer próbálkozhat, aki sikeresen teljesíti a feladatot, az az állandó napi nyeremények mellett két, a szezon utolsó mérkőzésére szóló VIP Gold jeggyel lesz gazdagabb. Emellett minden napi nyertes lehetőséget kap arra, hogy a szezon végén rendezendő döntőben versenybe szálljon a főnyereményért, egy Vespa robogóért!

A Sasszem a meccs szünetében  fradista párokat keres a lelátón!

Jó szórakozást!

Vigyázz, hogy ilyen többet ne történjen:

Gyerek áldozat a Grupama arénában, a Fradi-DVTK meccsen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük