Fürjes Balázs enged a “népakaratnak” és elindul – na, nem oda…..

“Vállalom, nekivágok! Megtisztelő a felkérés, amit Pokorni Zoltántól kaptam: legyek a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 3. választókerületében, amely a teljes 12. kerületet és a 2. kerület egy jó részét fedi le. Komoly munka, felelős döntést kíván” – osztotta meg a hírt szombat reggel Fürjes Balázs a Facebook oldalán.

Gulyás nem, de Fürjes szívesen….

2022-ben a Hegyvidéken nem Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a körzet egyéni parlamenti képviselője indul a parlamenti választáson, hanem a Budapestért felelős államtitkárt jelölik.

“Rögtön tudtam, nem én számítok. Az igazi kérdés, hogy hasznára lehetek-e a budaiaknak, tudok-e tenni Budáért. Hogy ebben tisztán lássak, társakra és együttműködésre volt szükségem. Mélyen hiszek a párbeszéd, a közös munka erejében, ezért a családi kupaktanács döntése előtt kérdeztem, figyeltem, tanultam. Sokakkal és sokat beszélgettem. Sok budaival. Boltossal, hentessel, időssel és fiatallal. Szerényebben és tehetősebben élővel. Családossal, gyerekét egyedül nevelővel, önállóan élővel. Orvosokkal, kétkezi munkással, fodrásszal, tanárral, ápolókkal. Barátaimmal, családtagjaimmal. A budai polgárokkal”

– posztolta most az államtitkár, hozzátéve: önkormányzati képviselőkkel, Pokorni polgármesterrel, Varga Mihály és Gulyás Gergely parlamenti képviselőkkel is beszélt. Sőt, még a 2. kerületi ellenzéki polgármesterrel, Őrsi Gergellyel is.

“A tehetséget nem pártalapon osztják…”

Mert meggyőződése: a tehetséget nem pártalapon osztják, és a legjobb budai megoldások megtalálásához szükségünk van egymásra, át kell lépnünk a párthatárokon.

“Biztos lettem benne: a budaiakat meghallgatva, velük együtt dolgozva tudnék tenni közös otthonunkért. Ezért a képviselő-jelöltséget vállalom, elindulok. Budai megoldások és polgári Magyarország – ha megtisztelnek bizalmukkal, ezért fogok dolgozni az Országgyűlésben”

– írja Fürjes.

Kapcsolódó

 

Egy hozzászólás itt: “Fürjes Balázs enged a “népakaratnak” és elindul – na, nem oda…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük