BanánköztársaságKiemelt hírek

G. Fodor vérfrissítésről hablatyol

Lassan egy éve annak, hogy  G. Fodor Gábor a fideszes ideológus azt szorgalmazta, hogy pártja hozza létre a Viktor Jugendet. Botrányos elképzelése még saját köreiben sem aratott osztatlan sikert, pláne nem országosan.

G. Fodor az önkritika nélküli vazallus

a Fidesz kapcsán egyre gyakrabban hangzott és hangzik el a közbeszédben, hogy szélsőjobboldali eszméket képvisel. G. Fodor, a vazallus – a gyalázatos böszmeségéből egyáltalán nem tanulva -, úgy osztja az észt 2020 elején, és úgy bírálja a pártját, hogy a saját felelősségéről egyetlen szót nem ejt.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Vérfrissítésről hablatyol, ami valóban rég ráférne a kormányzópártra és kommunikációjára.
G. Fodor, az önkritika nélküli vazallus, csupán azt nem látja be, hogy ő és hasonszőrű társai azok, akik aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy a jóakaratú emberek undorral forduljanak el a politikától, és a hátuk közepébe se kívánják a Fideszt.
Ki kell mondani, hogy az elvtelen, szolgalelkű kommunikáció az egész országra nézve kártékony.
Gyűlölettel nem lehet vezetni hazát (sem) .

 

About Author

Comments (1)

  1. Marics Mátyás

    Na az az un. ” vérfrissítés” @ G..i Fodornál nagyon elkelne ! … Csak rá kell nézni és látszik, a földönkívüliek dugják a majmokat !

Szólj hozzá!