G. Fodor és a “kilóg a vörös farok”-látomás

G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója a testvértévében – a TV2-ön – magából kikelve fejtegette, hogy szegény, hátrányos helyzetű, elnyomott Fidesz nem tud elég helyen gyűlölködni, mert a „liberális indíttatású óriásvállalattá” nőtt Facebook “felülírja a nemzetállamok autonómiáját”. Mindezt abból okoskodta ki, hogy a Mediaworks hirdetési fiókja letiltott állapotban van.

Szegény, szegény Fidesz, hogy költ így el elég közpénzt reklámra?

A konzervatív, jobboldali nézetek így hátrányból indulnak, de még kifejezett technikákat is kidolgoz a Facebook arra, hogy ezeket a nézeteket tiltsa, karanténba zárja

Biztosan azokra a rém előremutató véleményekre gondolt, amiket Kövér László kollégája az elmúlt napokban nyomott származásról, identitásról, nemi beállítottságról, de lehet, hogy Orbán DNS-képzelgése is beugrott a jó harcosnak.

Arra a pachmanni kérdésre, hogy szerinte meddig tart a bünti, ezt felelte a csatorna állandó megmondóembere:

„vélelmezzük, hogy politikai okok állnak mögötte”,

nehéz megmondani, mikor áll helyre a letiltott oldal, de G. Fodor arra tippelt szándékosan némi cinizmussal, hogy

„május 26-a után” (…) “Kilóg a vörös farok”

Facebook “cenzúrája”

Van egy Zuckerberg nevű ember és vannak támogatói, megpróbálják manipulálni az európai választásokat méghozzá önkényes cenzorok bevetésével.

„A 888.hu főszerkesztője is vagyok, négy éve küzdünk ez ellen, volt, hogy letiltottak egy napra, az olvasóknak kellett mellénk állniuk”

– mondta G. Fodor.

Majd áttértek a megoldásra, hiszen a Századvég Alapítvány már korábban javaslatokat fogalmazott meg a Facebook “cenzúrája” ellen, hogy ne tudja “lábbal tiporni a szólásszabadságot”.

„nemzetállamok kezébe kellene tenni a jogot, hogy biztosíthatja a szólásszabadságot”

Ha nem változtattak a dolgok menetén, akkor a Gulyás-bejelentés csütörtökön, a Kormányinfón megvolt, G. Fodor is kifejezte szándékát, úgyhogy ez is pipa, most már csak az orbáni bejelentés várat magára Facebook-ügyben. Kétség ne legyen, ezzel a lépéssel csak mi, demokrata magyarok veszíthetünk!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük