G.Fodor, G.Fodor, kellett ez?

Miért érzi szükségét egy portál főszerkesztője, hogy iszonyú rövid úton hülyét csináljon magából? Annyira elbizakodottá tesz egy magát firnyákos újságírónak képzelő embert az, hogy a saját szerkesztőségében mindenki zseniálisnak ítéli? Ezt teszi a kerítés. No nem a nemzeti magyar, hanem a maga köré vont.

Spionok, itt az idő, hí a haza?

Beszámoltunk róla, hogy a nyolcasok első embere a minap arra ébredt, hogy harcba hívja a diákság spionlelkű tagjait, ha megjelenésre vágynak nívós, közpénz-finanszírozott portálján, itt az alkalom. Nem kell hozzá más, csak egy zaftos történet – aminek az igazságalapját a kutya sem ellenőrzi – bármelyik oktatójáról. És a középszer élt is a lehetőséggel.

Azzal nem számolt a NER hadfi, hogy ajánlatát azok a diákok is olvassák majd, akiknek nem vette el az agyát és az emlékezőképességét a NER és nem hajlandók mindenre azért, hogy lássák a nevüket egy iromány alján. Scheiring-Oláh Noémi, G. Fodor Gábor korábbi tanítványát az alábbi poszt megírására késztette ex tanára felhívása:

“G. Fodor Gábor ezt írta. Csak képként osztom meg, hogy ne generáljak felesleges forgalmat az oldalára.

G. Fodor Gábor tanárom volt az ÁJK-n.

Rögtön az első Politikai Filozófia órán rám nyomta a „liberális” bélyeget. Onnantól kezdve minden egyes órán felém mutatva megkérdezte, hogy „na és a liberális mit gondol erről?”, csak hogy a saját érvelését szembe tudja állítani a „liberális” állásponttal.

Az órán rendszeresen kritizálta azt az elvet, hogy egyetemi keretek között nem lehet politizálni,

„hát akkor miért hívjuk politikatudománynak?”

-kérdezte. Hozzátette, hogy ő a schmittiánus vonalat képviseli, miszerint minden politikai.

A folytatásban: “Te is fiam Szelim?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük