A kultúrharc csataterei

G. Fodor társasjátékának témája, hogy számba veszi meghívottjával “kampfkulturunk” ütközeteinek helyszíneit. Abban megegyeztek, – persze mindenben – hogy emberi jogainkat a nemzet tudja megvédeni, nem holmi európaiság.

Úgy kell alakítani a XXI. századot, hogy visszavegyük ezt a jussunkat, hogy nemzeti keretek között döntsünk a saját sorsunkról. (…) Demokrácia csak nemzeti keretek között képzelhető el. Nemzetek fölötti rendszerben, amiben most próbálunk élni (…) egyszerűen nem lehet demokráciáról beszélni. (…) Itt van a mi igazságunk, ebből fakad a mi erőnk.

-véli a regnáló PIM-fejes.

Kultúra oh!

NER-javaslat: Elkaszáltak? Jelentsd fel a tanárod! – G.Fodorék nyereményjátéka

Keresztény kultúra védelme, mint újabb hadszíntér

Az őrület megnyilvánulásának nevezték, hogy Belgium Brugge városában a karácsonyi vásárt átnevezték télivásárrá. Innen csak egy ugrás volt a gender, mint a következő csataszínhely. A híres-hírhedt magyar demokrácia nevében baromságnak titulálta a két értő a tudomány ezen ágát.

… a bolond elit megpróbálja érvényesíteni azokat a hatalmi pozíciókat, amik még adottak számukra, ezzel a tudást árulják el…..

A kiút – mert azt is mutattak

Az elrettentés után jött a magyar nemzeti megoldás:

az élet a mi oldalunkon áll (…) mi jól állunk, mert alaptörvényben védelemben részesítjük a józan észt. Sokan kifogásolják is….(…) De mi közük hozzá? Nem válaszolni kell, egyetlen releváns válasz van: Semmi közötök hozzá! Úgy élünk, ahogyan akarunk.

Az adás itt hallható teljes valójában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét