G. Fodor Századvég-elnök kibökte, miért került (kerítették elő) Berki Krisztián!

A mögöttünk lévő hét mókásnak tűnő híre volt, hogy Berki Krisztián is aspirál Budapest vezetésére. Miután vérmérséklete szerint mindenki értékelte a történést, világossá vált, hogy választása indítói részéről nem volt kidobott pénzünk…..

A kibújó szög

Felbukkanása után pár nappal már az is napvilágra került, hogy Hajdú Péter és a regnáló jóvoltából szeptembertől mindenestés reality keretében nyomják majd az istenadtát a polgároknak, így nem volt agysebészet kitalálni, kinek állhat érdelében az újdonsült nevének bedobása.

A G. Fodor-csavar

A Századvég alapítvány elnöke – első fecskeként – a HírTV műsorában világított rá, hogy Berki többfunkciós bábú. Nem csak a pár elhappolt szavazat miatt szántak rá pénzt, időt, hanem azért, hogy Karácsony Gergelyt megpróbálják lehúzni a szintjére.

Megkérdezed, hogy rájuk bíznám-e Budapest vezetését. Megnézem Karácsony Gergely, Berki Krisztián, Thürmer és még nem tudom kik vannak… Puzsér, azt mondanám: egyikre sem bíznám rá.

Mindezt öt percen belül ötször ismételte el a jóember, amihez Gajdics Ottó, a Szabadföld és a Karc FM főszerkesztője, mintha ezért ült volna be, a csak rá jellemző hamisítatlan mimagyar mosolyával sokatmondóan bólogatott.

Aki megnézné, ide kattintva teheti.

Most már csak az nem világos, hogy ha Orbánék annyira tuti-biztosak abban, hogy aki magyar, rájuk szavaz, akkor miért van szükség az ilyen és ehhez hasonló sumákságra. Vagy esetleg mást mértek, illetve reszketnek a 2002-es zakótól amit akkor adott rájuk a magyar nép amikor a legkevésbé várták?

Egy hozzászólás itt: “G. Fodor Századvég-elnök kibökte, miért került (kerítették elő) Berki Krisztián!

  • 2019.08.17 - 08:26
    Közvetlen hivatkozás

    Ennek a gfodornak olyan sperma formájú a kopoltyúja, vajon miért, talán geci ???

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük