Gábor György: A füttyművész cseréljen helyet a NER miniszterelnökével…..

„Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.” Őrült beszéd, de van benne rendszeres biologizmus. Most ne akadjunk fenn azon, hogy ő a leg. A legkeresztényebb és a legeurópaibb. Ezt mondja magáról. Rendben.

Közünk?

A füttyművész cseréljen helyet a NER miniszterelnökével. A NER miniszterelnöke cseréljen helyet a pápával meg az egész bíborosi kollégiummal. És alakuljon át konklávévá. És válassza meg önmagát. Meg a lovát.

Én viszont a legzsidóbb, a legszefárdabb vagyok.

És az óvodában nekem volt a legerősebb papám. Nincs ezzel semmi baj. De az a DNS. Európa DNS-e. És annak őrzője. Ő a dezoxiribonukleinsav. A genetikai információ hordozója. Örökítője.
Akkor most, drága NER-asszonyok és lányok, az örökítő már megvan. Innentől kezdve rajtatok a sor: szüljétek tőle tele a konyhát, a stadionokat, a Kárpát-medencét, egész Európát!

Annyi pápánk lesz, hogy beszarás!

Hogy aztán a sok pápa miként fog továbbörökíteni, az maradjon titok. Legfeljebb besegít nekik addigra egy újabb leg. A legfelcsútibb, legkeresztényebb, legeurópaibb. Ad infinitum.

Forrás

Ha valaki nem olvasta volna…..

Bernard-Henri Lévy francia filozófus budapesti látogatása után a Le Point című hetilapnak írta le beszélgetését Orbán Viktorral. Ebből idézte a hvg.hu Orbán Viktor legérdekesebb kijelentéseit.
Iványi Gáborról:

„Jól ismerem Iványit, két gyerekemet is ő keresztelte meg. De volt a parlamentnek egy döntése, amely miatt lefasisztázott. Ezt nem tudom megbocsátani neki.”

Az Orbán–Macron-harcról:

„Jó személyes kapcsolatom van vele. Csak azt gondolom, hogy túlságosan intellektuális ahhoz, hogy ezt a mesterséget űzze.”

Matteo Salviniról:

„Egy nagy ország élén áll. Az európaiak megbüntethetnek egy olyan kis országot, mint Magyarország, de ezt nem merik megtenni egy 60 milliósnál is nagyobb állammal, mint Olaszország. És van egy kiállása. Kiáll a migránsokkal szemben, tartja a frontot.”

Horthy Miklósról:

„Én lennék az első, aki dicséri Horthy kormányzót? Része a magyar történelemnek. Nem ő szabadított meg minket Kun Bélától?”

A migránsokról:

„Itt voltak 2015-ben, amikor Merkel asszony kitárta a kapukat előttük. Egy áradat volt, egy szökőár. (… Nem maradtak az országban) De visszatérhettek volna. Ez az EU-ban szabályos, egy migránsnak joga van visszatérnie oda, ahol belépett a schengeni övezetbe. Egy dolgot meg kell, hogy értsen: Magyarország mindig is átjáróház volt, mindenki, tényleg mindenki átkelt rajta; semmi kedvem ahhoz, hogy ez megismétlődjön…”

A kereszténységről:

„Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”

A pápáról – aki ezzel nem ért egyet:

„Ez valóban kellemetlen. Olyannyira, hogy a pápának el kellene látogatnia Budapestre. De többször vettem a zarándokbotomat, hogy újságírók vagy bárki más nélkül elmenjek a katolikusokhoz, és elmagyarázzam nekik az álláspontomat.”

Brüsszelről:

„A partnereinknek tudniuk kell, hogy a magyarok ősi, szabad és büszke nép, amelyik nem tudja elfogadni, hogy gyámság alá kerüljön. Elfoglaltak minket az oszmánok, a szlávok, a kommunisták. Nem akarunk Brüsszel uralma alá kerülni.”

Silvio Berlusconiról:

„Az 1990-es évek elején vagyunk. Egyszer csak megcsörren a telefonom. Ő van a vonal másik végén. Soha nem hallottam róla. De meghív egy AC Milan-meccsre. Valójában már akkor a Forza Italia megalapítása járt a fejében. Azért hívott, hogy megtudja tőlem, hogyan csináltam a Fidesszel. És tessék, 30 évesen a jövőbeli olasz miniszterelnök tanítómestere lettem!”

Soros Györgyről:

„Jó egészséget és sok szerencsét kívánok neki.”

Via hvg.hu

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük