Gábor György: Az aczéli „Három T” kettőre egyszerűsödött

A tény, hogy a korábbiakban ferde szemekkel méregetett Waldorf-iskolákkal megköttetett a különalku, és a hatalom kegyének köszönhetően „bevett” iskolák lettek, pont arra emlékeztet, ahogy a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény a korábbiakban ugyancsak ferde szemekkel tekintett egyes egyházakat a bevett egyházak közé sorolta, párhuzamosan azzal, ahogy más egyházakat minden korábban gyakorolt jogától megfosztotta.

Éppen úgy,

ahogy vannak a letelepedési kötvénnyel Magyarországon letelepedő „bevett” migránsok (egyebek között a legmagasabb körökkel seftelő arabok és orosz hírszerzők), s vannak éheztetett migránsok, vannak „bevett” egyetemek és kiéheztetett egyetemek, „bevett” „tudományos” intézetek és kivégzett tudományos intézetek, „bevett” színházak és halálra ítélt színházak, „bevett” színházi direktorok és kitett színházi direktorok, „bevett” és támogatott folyóiratok és mindennemű támogatástól megfosztott folyóiratok, „bevett” maffiák és üldözött maffiák, „bevett” politikusok és hazaárulónak minősített politikusok etc.

Így aztán van remény arra,

hogy a Palkovics Lászlóval megerősített „bevett” Professzorok Batthyány Körének megmarad a „bevett” MTA, s csak a kitetteknek szűnik meg.

Az aczéli „Három T” kettőre egyszerűsödött.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük