Gábor György: Ferencz Orsolya. Miniszteri biztos. Magyarországon. 2020 áprilisában

A jelenlegi pillanatban a világon 125.861-en haltak meg koronavírusban (mire ezt leírom, már biztosan emelkedni fog a szám), köztük akadt hat hetes csecsemő, akadtak tizenévesek és akadtak magatehetetlen idős emberek.

És akkor jön Ferencz Orsolya, az űrkutatásért felelős miniszteri biztos,

és az alábbiakat mondja:

a koronavírus „az Úristennek ez egy olyan kegyelmi üzenete, amit most muszáj megértenünk. El kell jöjjön végre a hit feltámadásának az ideje.”

Próbálom visszafogni magam.

Nem az a baj, hogy ócskaságokat delirál, nem is az, hogy ezzel megfelelni kíván, hanem az, hogy ezzel maximálisan megfelel. Szeretném megkérdezni ettől a nőtől, hogy meglátása szerint vajon

  • mit üzent az Úristen az apró gyermekcipőkből összehordott méretes hegyekkel, amely cipők azok lábáról kerültek le, akik pár perc múlva a gázkamrában végezték.
  • És mit üzent a katyńi erdőben testközelből tarkón lőtt lengyel tisztek szétloccsantott agyvelejével?
  • Mit üzent az élve megégetett örmények hamvaival, a délszláv háborúban megerőszakolt, majd hasfelmetszéssel lemészárolt nőkkel,
  • mit az ISIS által lefejezett újságírókkal,
  • mit Csernobillal, és
  • mit a katasztrófa letagadásával, továbbá mit üzent a családomnak a tizenegy éves copfos ikrek Dr. Mengele általi „tudományos” elpusztításával.

Ferencz Orsolya világszemléletét és Isten-képét

nagyjából egy XVI. századi paleoázsiai sámán, egy IV. századi észak-afrikai félanalfabéta kopt szerzetes és az emberáldozat előtt az azték hadistenhez, Vitzliopocstlihoz fohászkodó harcos hitvilágának közös metszete teszi ki.

Miniszteri biztos. Magyarországon. 2020 áprilisában.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük