Gábor György: Ferencz Orsolya. Miniszteri biztos. Magyarországon. 2020 áprilisában

A jelenlegi pillanatban a világon 125.861-en haltak meg koronavírusban (mire ezt leírom, már biztosan emelkedni fog a szám), köztük akadt hat hetes csecsemő, akadtak tizenévesek és akadtak magatehetetlen idős emberek.

És akkor jön Ferencz Orsolya, az űrkutatásért felelős miniszteri biztos,

és az alábbiakat mondja:

a koronavírus „az Úristennek ez egy olyan kegyelmi üzenete, amit most muszáj megértenünk. El kell jöjjön végre a hit feltámadásának az ideje.”

Próbálom visszafogni magam.

Nem az a baj, hogy ócskaságokat delirál, nem is az, hogy ezzel megfelelni kíván, hanem az, hogy ezzel maximálisan megfelel. Szeretném megkérdezni ettől a nőtől, hogy meglátása szerint vajon

  • mit üzent az Úristen az apró gyermekcipőkből összehordott méretes hegyekkel, amely cipők azok lábáról kerültek le, akik pár perc múlva a gázkamrában végezték.
  • És mit üzent a katyńi erdőben testközelből tarkón lőtt lengyel tisztek szétloccsantott agyvelejével?
  • Mit üzent az élve megégetett örmények hamvaival, a délszláv háborúban megerőszakolt, majd hasfelmetszéssel lemészárolt nőkkel,
  • mit az ISIS által lefejezett újságírókkal,
  • mit Csernobillal, és
  • mit a katasztrófa letagadásával, továbbá mit üzent a családomnak a tizenegy éves copfos ikrek Dr. Mengele általi „tudományos” elpusztításával.

Ferencz Orsolya világszemléletét és Isten-képét

nagyjából egy XVI. századi paleoázsiai sámán, egy IV. századi észak-afrikai félanalfabéta kopt szerzetes és az emberáldozat előtt az azték hadistenhez, Vitzliopocstlihoz fohászkodó harcos hitvilágának közös metszete teszi ki.

Miniszteri biztos. Magyarországon. 2020 áprilisában.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük