Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! – Varga Juditnak újfent okos meglátása volt

Varga Juditnak újfent okos meglátása volt. Azt mondta, hogy „Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét fejezte ki, amikor arról beszélt, hogy nem szeretne egy nőt hozzá méltatlan helyzetben látni.”

Helyes a bőgés, Oroszlán!

Elvégre Jeanne d’Arcot is azért küldte a máglyára Pierre Cauchon beauvais-i püspök, mert így akarta kifejezni a nők iránti tiszteletét, s a máglyahalállal kívánta megóvni az orléans-i szüzet a hozzá méltatlan helyzettől.

És persze VIII. Henrik is azért fejeztette le Boleyn Annát és Catherine Howardot, mert így kívánta kifejezni irántuk tanúsított tiszteletét, s a vérpaddal elérni, hogy ne kerüljenek méltatlan helyzetbe.

A bostoni fojtogatóról már nem is beszélve, aki szintén a nők iránti tiszteletét kívánta kifejezésre juttatni, s a fulladásos halál előidézésével meggátolni az áldozatokat abban, hogy méltatlan helyzetbe kerüljenek.

A példák tetszőlegesen szaporíthatók,

én ehelyett azonban szeretném kifejezésre juttatni sajnálkozásomat Varga Juditnak, aki most irigykedhet az ellenzék soraiban ülő nőkre, mert őket bezzeg tiszteli Kövér, mi több, erős szenilizálódásnak indult nagypapa módjára óvja-félti-szeretgeti is valamennyit, nehogy méltatlan helyzetbe kerüljenek, ám rá, a kormánypárti Varga Juditra, nem baszik egy öltést sem.

Arról nem beszélve, hogy a hízelkedéssel és a szolgai lojalitással teszi ki magát az ember az igazán méltatlan helyzeteknek.

Forrás

figyu

Egy hozzászólás itt: “Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! – Varga Juditnak újfent okos meglátása volt

  • Avatar
    2020.05.09 - 19:51
    Közvetlen hivatkozás

    A parlamenti ellenzéki hölgyek nagyszájúbbjai mára hárpia-banyákká lettek és néha úgy tűnik, nem is mérik fel tetteik következményeit.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük