Gábor György: ikonikus fotó, aki nem az Ecserin szerezte be illegális úton megvásárolva az érettségi bizonyítványát, az jól ismeri

Szálasi a Duna-parton, a felrobbantott Lánchíd mellett. Ikonikus fotó, aki nem az Ecserin szerezte be illegális úton megvásárolva az érettségi bizonyítványát, az jól ismeri, minthogy a középiskolai tankönyvekben is megtalálható.

A Fidesz érzékeny tréfabrigádja Karácsony Gergelyt montírozta a nemzetvédő helyébe

Értik, ugye? Szálasi – Lánchíd – Karácsony. Meg hát ott a Duna, bruhaha, ahová több ezer magyar zsidót lőttek bele Szálasi kollégái, bruhaha. Ahogy ők mondták viccesen egymás közt: mentek úsztatni, bruhaha.

Most azt nyilatkozza a Fidesz, hogy

“szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente!”

1. Ha nem vette észre, akkor mit tud ez a Fideszes szerkesztő? Sötét állat, de biztosan mindig pontosan érkezik Orbánhoz a felcsúti disznóvágásra.

2. Ami pedig a “normális” embert illeti, de bizony igen: egy Fideszesnek persze nem, de egy valóban normális embernek a gondolkodásába, az agyába és lelkébe beleég ez a kép egyszer és mindenkorra. És egy “normális” ember ezzel a képpel ébred, meg az Odüsszeiával ébred, meg a Hamlettel ébred, meg Michelangelo Mózesével ébred, meg a IX. szimfóniával ébred, meg Mantegna Halott Krisztusával ébred, meg Adyval ébred, meg a Varázsheggyel ébred, meg a gázkamrában elpusztított gyermekek cipőjéből összehordott kis hegy látványával ébred, meg a Milicista halálának fotójával ébred, meg Chaplinnel ébred és volna még ötletem, mi mindennel ébred.

A Fideszes “normális” szerkesztő a tömeggyilkossal ébred, akinek a helyébe, bruhaha, odamontírozza a politikai ellenfelét

Bruhaha. És aztán a Fidesz nevű “normális” párt szarjankói bocsánatkérés helyett műbalhét emlegetnek, figyelemelterelésről röfögnek és bolsevistáznak egy kiadósat.

Mit tettek volna vajon, ha egy másik “normális” szerkesztő, aki nem szokott minden nap Hitlerrel ébredni, Dolfi fejének helyére Vitya arcképét montírozza, előre kinyújtott jobb kézzel? Műbalhé? Figyelemelterelés? Bolsevik módszer?

Én viszont elmondanám, hogy a legutóbbi főpolgármesteri választáskor Karácsony Gergelyre adtam le a szavazatomat. Akinek a helyére odamontírozták, az viszont egy családtagom Dunába lövetéséért felelős. A normális Fideszes szerkesztőnek és az őt védő “normális” Fideszes brigádnak volna mit üzennem, de nem teszem, mert nem szállok le az ő “normális” színvonalukra. Sem ébren, sem álmomban, sem reggel felébredve.

Forrás

képviselőházban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük