Gábor György: mi a fenének van még MTA, mi a fenének vannak még egyetemek és tanszékek, amikor a tudományos kérdésekben Orbán maga dönt, oszt jó napot!

Tényleg kérdem, mi a fenének van még MTA, mi a fenének vannak még egyetemek és tanszékek, amikor a tudományos kérdésekben Orbán maga dönt, oszt jó napot! Most például Orbán határozott, s megszületett a verdikt…

… a magyar nyelv a türk nyelvcsaládhoz tartozik.

Sztálin a Marxizmus és nyelvtudomány kérdései c. halhatatlan opusával nem csupán azt igyekezett bizonyítani, hogy ő maga a nyelvtudományhoz is ért, helyesebben azt, hogy csak ő ért a nyelvtudományhoz, hanem tudományos eszmefuttatásában azt is, hogy a nyelv nem társadalmi, hanem természeti jelenség, maga a természet, és fejlődésének és kiteljesedésének végén, a proletariátus világméretű egyesülésének pillanatában a nyelvek is egyesülni fognak.

Sztálin tévedett.

A magyar és a türk nyelv már a világ proletariátusának egyesülését megelőzően egybeolvadt, fuzionált, összefonódott, hogy világító fáklyaként ragyogja be a türk nyelveken szóló népek orbáni vajúdásának világtörténelmi eredményeként szeplőtelenül fogant és a magyar és a Türk Birodalom sztyeppei-nomád szakralitásában világra hozott Asina-klán régi vágású kereszténydemokráciájának a magyarba mint különleges és veszélyeztetett fajtába történő töltekezésének csak ránk jellemző észjárását a súlytalanná vált, romlott, dekadens és szekuláris Európa ellenében, vágtató lóról eleresztett nyílegyenes pályán röpülő nyílvesszőként végleg kiegyenesítve ősi történelmünk megannyi vargabetűjét, zsákutcáját és cikcakkját, hogy végül bíborbanszületett (porphürogenétosz) keresztény magyar férfiként, bokacsattogtatós krakélerkedés nélkül, kizárólag férfiként tegye fel valami nagy dologra (esetleg nagydologra) az életét. (Megjegyzés: nőként egy nagy lótúrót!)

Hát most ennyit, kedves gyerekek,

a magyar nyelvtudományról, kereszténységről, hitről és szeretetről, a magyarról mint különleges fajtáról, valamint a férfiről, ohne nő.

(Szerző: Gábor György)

Kapcsolódó

Szijjártó megkapta a munkaérdemrend kirgiz fokozatát – mi meló van ebben…!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük