Ez a disznóvágó agytornász-humorzsák, az, aki már Soros nevével is tréfálkozott, vagyis Pócs János most azzal hahotáztatta meg Kárpátoktól ölelt honunk apraja-nagyját, hogy Jézus jász volt, mert jászolban született.

Ha kiröhögtük magunkat a mókamester újabb fergeteges humorán,

lazítsunk el egy pillanatra, s képzeljük el, hogy valamelyik ellenzéki politikus hasonképp szórakozott volna. Másnapra a teljes kormányfaliújság, a Pesti (S)rácoktól a végtelenül hülye és végtelenül aljas ∞∞∞.hu-n át az ötös számú vágóhídig mind a legőszintébb felindulástól áthatva és blaszfémiát üvöltve az illető deresre húzását és kerékbe törését követelte volna (vesd össze László Majtényi minapi iróniáját, amire azonnali kormánypárti mozgósítás volt a válasz).

- Hirdetés -

Szóval hagyjuk ezt, s nézzük meg közelebbről az újabb pócsi gyöngyszemet.

Először is tekintsünk el attól az apróságtól, hogy Lukács evangéliumában a jászol = φάτνη, vagyis ebből meglehetősen nehezen jönnek ki a jászok. Ha tehát ettől az apróságtól eltekintünk, akkor máris levonhatjuk a pócsi etimológiai eljárásmódból következően mondjuk azt, hogy Bíborbanszületett Konstantin a Bi és Bor-ból fakadóan biszex alkoholista volt, Kis Pipin pedofil, minthogy a név viselője egy kis pipin élvezkedett, s ha Makedón Nagy Sándort Macedón Nagy Sándornak mondjuk (és most feledjük a nagy vitákat!), szóval Macedón Nagy Sándor zsidó volt, mert neve egyértelműen utal a maceszra.

Persze az is meglehet, hogy Pócs agytornásznak Jézus legyen inkább jász, kun, székely vagy bármi, csak ne zsidó.
És én ugyan kimondottan undorodom, ha a nevekkel tréfálkoznak, de ha Pócs agytornász etimológiai munkálkodásának ez az alfája és ómegája, érdemes elgondolkodni azon, hogy Pócs neve milyen asszociációs lehetőségeket rejt magában.
És stimmel!

Lakossági fórum Jászapátin

Gepostet von Pócs János am Donnerstag, 1. März 2018

Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

Szorgalmasan törölgeti Pócs János a gyalázkodó kommenteket

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét