Gábor György: susogja el valaki Varga Juditnak, hogy az állampolgári jog minden kisebbségnek jár!

Melegjogi feltételekhez kötné Brüsszel az uniós forrásokat és ez Varga Juditnak nagyon nem tetszik. Meg is jegyzi: „Amikor gyermekeink és unokáink jövőjéről van szó, akkor a magyar emberek és Magyarország nem köt kompromisszumot.”

Helyes!

Csakhogy gyermekeink és unokáink között, akár még Varga Judit vagy Orbán Viktor családjában, közvetlen környezetében is előfordulhatnak meleg gyerekek, unokák.

Mi a helyzet az ő jövőjükkel?

Susogja el valaki Varga Juditnak, két intellektuális és jogelméleti dekázás között, hogy demokráciákban az állampolgári jogok (házassághoz való jog, tanuláshoz való jog, gyülekezési jog, vélemény- és szólásszabadsághoz való jog, vallási és lelkiismereti szabadsághoz való jog, törvény előtti egyenlőség joga stb., stb.) minden kisebbségnek kijár, s a kisebbségek jogait nem lehet csorbítani semmiben, amiben a többség jogait nem korlátozza az állam.

Varga Judit minden érve hazug és hibás

Tudjuk jól, Alfred Rosenbergnek is voltak „racionális” érvei arra vonatkozóan, miért szükséges és elkerülhetetlen a zsidó kisebbséget illetően a jogfosztást végrehajtani. De Varga Judit szaud-arábiai kollégáját sem féltem, ő is remek érvkészletet tudott felhozni egészen a legutóbbi időkig, hogy miért nem vezethetnek autót, vagy miért nem járhatnak focimeccsre a szaudi nők. Vagy

a dekázás koronázatlan királynője több muszlim kollégájától megtudhatná, miért nem focizhatnak a muszlim nők, s ha köztük élne a miniszter asszony, oda lenne a dekázgatás.

Továbbá Varga Juditnak szép számmal akadnak kollégái, akik igen racionális érveket tudnak szolgáltatni a becsületgyilkosság intézményének védelmében, vagy amellett, hogy egy nő megerőszakolása semmisnek tekintendő, ha az erőszakot elkövető – a nő véleményét figyelmen kívül hagyva – feleségül veszi a nőt. S persze a mindennapi életet élő ember is pompásan argumentálhat amellett, hogy miért célszerű az asszonyt már a nap indulásakor preventíve megrugdalni, vagy a gyereket, hogy tudja, hol a helye, faklumpával elverni.

Soroljam még?

Az ellenzéknek pedig sürgősen meg kell szólalnia a Varga Judit-féle aljas „argumentumokkal” szemben. Ne féljen az ellenzék, legfeljebb majd őket is melegeknek nevezi az egyre színvonalas kormánypárti cselédsajtó. Hát akkor? Elvégre egykoron a korabeli testvérsajtójuk zsidóbérenceknek nevezte mindazokat, akik annak idején felemelték szavukat a zsidók jogfosztása ellen.

Nincs új a nap alatt.

Forrás

<<< Friss hírek! >>>

bíboros

Egy hozzászólás itt: “Gábor György: susogja el valaki Varga Juditnak, hogy az állampolgári jog minden kisebbségnek jár!

  • Avatar
    2020.11.17 - 09:59
    Közvetlen hivatkozás

    Döbbenten tapasztalom, hogy O1G éa immár vargajudit packázásaihoz képest a Covd-19 egy szórakoztatós és bájos jelenség.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük