Gáborok és Emőkék országa – basszus, és a választás meg a nyakunkon!

A két kampányvideót, ami Gáborokról és Emőkékről, a mélyen ostoba magyar választókról szól már láthatták a Városi Kuríron. Az intelem, amit közvetítenek: mindenképpen el kell menni szavazni, mert ők tuti ott lesznek. 

De kik is ők és teljesen távol állnak tőlünk?

Konok Péter történész így ír a kérdés kapcsán:

Megvan hát az össznépi ősellenség. Gábor. Gábor, az aszociális faszkalap; Gábor, akinek nincsenek barátai. Gábor, aki kutyaszarral dobálja az óvodásokat, aztán elbújik az asztal alá. Gábor, aki a lábunkra lép a zsúfolt buszon.
Gábort könnyű utálni. Sőt: a gáborokat. Mindannyian ismerünk gáborokat. A gáborok – akik mi nem vagyunk. Mi SOHA nem tolakodunk a csúcsforgalomban. A gáborok tolakodnak. Nekünk rengeteg barátunk van a Facebookon. Névnapunkon is felköszöntenek. A gáboroknak nincsenek barátai.

A gáborok intoleránsak és szakállasok. Mi akkor is simára vagyunk borotválva, ha szakállunk van, és imádjuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.

Minden a gáborok bűne.

Nem a politikusoké és a társult rablóké, akik ellopják és szarrá alázzák ezt az országot. Nem a politikusoké és társult rablóké, akik változásról papolnak, miközben csak a saját pecsenyéjüket sütögetik. A gáboroké. És a gáborok – horribile dictu! – szavaznak! (Ha nem szavaznak, még rosszabb: azért nem szavaznak, mert gáborok.) Hogy kire? Akire lehet. Azokra a politikusokra, akik nem tehetnek semmiről (hiszen mindenről a gáborok tehetnek). A fideszesek úgy hiszik, a gáborok a DK-ra szavaznak, vagy az MSZP-re. Hiszen micsoda alja emberek! A DK-sok szerint a gáborok csakis a

Fideszre szavazhatnak, netán az MSZP-re, vagy az LMP-re. Olyanok. A Jobbikosok szerint a gáborok zsidók, cigányok, nem magyar emberek, tökmindegy, kire szavaznak, egy biztos: a Jobbikra nem. És így tovább, minden párt szavazóinak megvan a véleményük: a gáborok mások.

Ugye, nem szeretnéd, ha egy gábor randevúra hívná a húgodat? Gáborok, menjetek vissza Gáboriába! Ha annyira szereted a gáborokat, miért nem fogadsz be egy tucatot a hálószobádba? Bármelyik párt megfelel, ha a gábortalanítás jelszavát tűzi a zászlajára! Csak legyünk óvatosak azzal a tükörrel, nehogy egy gábor nézzen vissza ránk! Az olyan kínos lenne.”

Tibi atya blogján szintén e kérdés kapcsán:

“Ne azért menj el szavazni, mert ez állampolgári kötelességed! Ne azért, mert az őseid a vérüket adták érte, és mert ez úgy a polgári, mint a nemzeti identitásod alapja! És pláne ne azért, mert bármit is gondolsz a világról!

Azért szavazzál, mert Gábor és Emőke elmennek szavazni, ők pedig nálad is ostobábbak és romlottabbak: konteokban hisznek és óvodásokat dobálnak szarral. Mert nem a kleptomán, arany vécékefés politikusok miatt tart itt az ország, hanem az ilyen Gáborok és Emőkék miatt. Lehet, hogy Gábor és Emőke éppen a Te szomszédodban laknak?

Szerintem kurvára nem mindegy, mivel mozgósítunk a szavazásra, de aki szerint igen, és mindenről a gáborok meg az emőkék tehetnek, az egy kurva szót se szóljon a kormány migránsozós, nemzethalállal riogató mozgósítására. Habony Árpád legalább vette a fáradságot, hogy az ellenségképet valódi fenyegetésről mintázza és aztán arról hazudozzon, ne a felettem lakóról……Ha Te elhiszed, hogy csak azért kell szavazni menned, mert Gábor és Emőke, az ország ellenségei is elmennek szavazni, akkor üdv a huszonkettes csapdájában: te magad vagy Gábor és Emőke, és ez a reklám nem csak neked, de rólad is szól.”

Ha nem látta volna:

és

https://youtu.be/BhN7TxqZpQU

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük