Gajdics úgy maradt – kommunistázik rendületlenül

Gajdics Ottó interjút adott G. Fodor Gábornak, amiben süt a gyűlölet. Nem tud, nem akar megbocsátani ma, 2018-ban sem a családját ért sérelmekért, és a mai baloldali gondolkodású, vagy netán liberális beállítottságúakon, européereken verné el a port.

„Nem tudok megbocsátani, mert nem lehet megbocsátani”

Ez a fajta gyűlölet megmérgezi a lelket, ami az interjú minden során nyomon követhető.

“Ezt cizellálnom kell, mert maszatolás volt természetesen, de az igazi bocsánatkéréshez, ha már keresztény kultúrkörben élünk, hozzátartozik a bűnbánat, azután a vezeklés, és azután azok majd megbocsátanak, akiknek ez a dolga és az illetősége. Elsősorban is az Úr. Mert hogy jövök én ahhoz, hogy megbocsássak azoknak a kommunistáknak, akik hetedíziglen tönkretették a családom életét?”

Gajdics bajtárs azon nem tépelődik, hogy a ma élők semmi rosszat nem tettek sem az anyukájával, sem az apukájával. Az a rendszer, aminek a bűneit számon kéri, már évtizednyi messzeségben van. A ma politizálók java gyerkként élte meg, vagy csak utána született.

“Ma már ott tartunk, hogy vannak, akik azt mondják, hogy „óh, hát akkor jobb volt, volt munkánk, igaz, hogy nem kaptunk érte szart se, de azért úgy el lehetett lenni”. Na, én ezt nagyon nehezen tudom elfogadni.”

” Apádíziglen, anyádíziglen antikommunista…”

Pontosan azzal vádolja meg a tőle eltérően gondolkodókat, a “brüsszeli elitet”, amit foggal-körömmel képvisel, vagyis, hogy csak azt fogadja el igaznak, ami a fejében annak tűnik.

“Semmivel nem különb egy mai voluntarista hevülettel átitatott zöld globalista, mint azok, akikről eddig beszéltünk. Semmivel nem különb. Ugyanúgy azt hiszi, hogy neki van egyedül kizárólag igaza, és azt gondolja, hogy aki ezt nem érti, az valami csököttagyú, kevésbé fejlett és nem is emberi lény, úgyhogy meg is érdemli a sorsát. Egyedül és kizárólag annak van létjogosultsága, amit ő gondol és képvisel. És innen már ismerős lesz a történet. Csak az a demokrácia, ha ők vannak hatalmon. Csak az a jogállam, amit ők annak neveznek. Csak az a szabadság, amit ők abban a kiterjesztő értelemben használnak, amit mi leginkább káosznak, szabadosságnak és lehetetlenségnek nevezünk. És innen kezdve, aki mást gondol, azt megbélyegezni, elkapálni, tönkretenni, megalázni, kinyírni kell szerintük.”

Megoldás

Természetesen van megoldási javaslata is és ez az, amiért a cikk valójában megszületett. A választáson minden mozogni képes fideszesnek el kell menni szavazni!

“El kell menni szavazni…Ez a legfontosabb és utána majd felrakjuk őket a varsói, prágai, megnemtudomilyen gyorsra, mert el kell takarítani őket a közéletből. De csak így. Nem hasonlóvá válni hozzájuk. A takarítást dupla idézőjelbe tedd légy szíves, ha le is írod, amit mondok! Vagyis Gajdics nem akar kinyírni senkit (nevetés), csak a közéletből húzzanak el.”

Gajdics főfideszes felköpött és aláállt

Gajdics hazai pályán őrjöngött – az övéi is humorosnak találták

 

Egy hozzászólás itt: “Gajdics úgy maradt – kommunistázik rendületlenül

  • 2018.02.05 - 22:20
    Közvetlen hivatkozás

    Te mersz beszélni kommunista patkányÉn meg arról beszélek, hogy orsósvikid, szitakarcsid besógók mit tettek az én családommal !!!?? Te mocsaDék mocskos tolvaj, geci mutyizó, MAFFIATAG !! Ja megvan még a Munkásór ruhád, meg a fegyvered ????!! KUSSBA LÉGY !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük