Városi Kurír

A napi fontos…

Kiemelt hírekBulvár

Galambos „Lajcsi” Lajos továbbra is tagad, de…

lajcsi
Hirdetés

A sok milliós közműdíj csalással vádolt és annak idején vezetőszáron rángatott celebet, Galambos Lajost úgy tűnik lassan felőrli a bírósági tárgyalássorozat.

Hirdetés
Hirdetés

Most mi lesz?

Mint mondja, azt nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg beadná a derekát.

„Korábban is hangsúlyoztam, ha kijavítják a vádirat hibáit, elképzelhetőnek tartom a megegyezést. Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát” – ismerte el Galambos Lajos, akit nagyon megvisel a bírósági hercehurca: májusban a mentő vitte el a Budaörsi Járási Bíróságról a Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjével kitüntetett muzsikust.

„A rosszullétem óta elővigyázatosabb vagyok, de ez a sok alaptalan vádaskodás nagyon megvisel, és nemcsak engem, hanem a családomat is. Már annyira megtapostak, hogy egy felfüggesztett ítélet nem ronthat tovább a helyzeten, de számomra, számunkra nagy megkönnyebbülést jelentene. Nem zárkózom el semmitől, csak ez az elhúzódó eljárás végre záruljon le!”

„A Legfőbb Ügyészség jól látja, ez a vádirat nem alkalmas a legfeljebb 12 éves szabadságvesztés kiszabására. Ajánlásuk ismeretében a budaörsi ügyészeknél pattog a labda, de ők ezt a vádiratot még évekig fenntarthatják” – foglalta össze Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a Blikknek.

Tény, hogy az ügyben kezdetektől fogva nagyon sok a kérdőjel, és nem csak Lajcsi bűncselekménye körül. Egyesek úgy vélik, hogy a kirakatperekhez hasonló módon traktált ügy háttérében alighanem meghúzódhat valami mögöttes szándék, esetleg akár egy személyes bosszú is. Ezt a feltételezést most nem kicsit cáfolni látszik a celeb és ügyvédje hirtelen jött megegyezési hajlandósága.

Az az érzésünk tartogat még meglepetéseket a per és környéke.

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here